Què és el servei?

És un servei d’informació i atenció a la ciutadania, que té com a objectiu donar suport per la organització i la millora de la convivència de les comunitats de veïns i veïnes. A més, té com a missió promoure el respecte i el diàleg entre el veïnatge als espais comunitaris i a l’espai públic de la ciutat per enfortir una convivència més activa i enriquidora.

Què ofereix?

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència de l’Ajuntament del Prat:

  • Assessora  les comunitats de veïns i veïnes que necessitin suports puntuals i acompanyament en la seva gestió i la bona convivència comunitària.
  • Fomenta el diàleg i el respecte mutu entre la ciutadania, a les escales de veïns i veïnes i als espais públics de la ciutat.
  • Proposa espais de reflexió i formació, tant a propietaris com a llogaters, en relació als drets i deures a la comunitat.
  • Facilita el coneixement de les ordenances municipals i fomenta la bona convivència i civisme als carrers, places i parcs del municipi, a través de la dinamització comunitària.

A qui va dirigit?

A tota la ciutadania.

L'equip del Servei de Bon Veïnatge i Convivència visita el programa "d'aquí i d'allà" del Prat Ràdio

El passat dimarts 26 de març  les companyes del Servei de Bon Veïnatge i Convivència i la coordinadora del programa de Convivència i Civisme de l' Ajuntament del Prat de Llobregat van  visitar l'emissora municipal El Prat Ràdio per explicar el projecte que s'ha posat en marxa a la ciutat del Prat de Llobregat recentment.

Totes tres han posat de manifest la importància del Servei de Bon Veïnatge i Convivència i la necessitat de realitzar un bon acompanyament a les comunitats veïnals i a la ciutadania a l'espai públic per donar suport a que puguin resoldre les diferents situacions que es presenten amb l'objectiu d'enfortir la convivència.

Per conèixer en més detall el projecte, tot seguit podeu escoltar l'entrevista.

Sempre en contacte

Pl. de l'Agricultura, 4

L'horari d'atenció a les comunitats és: dilluns, de 16 a 19 h i dijous, de 10 a 14 h

Tel. 93 379 00 50