Esteu aquí

Segona trobada de la comissió del grup d’Autonomia Personal i Sensibilització

dijous, 11 març, 2021 - 12:45

El passat dijous es va dur a terme la segona reunió de la comissió del grup d’Autonomia Personal i Sensibilització d’enguany. En el marc del Programa Municipal de Persones amb Diversitat Funcional, aquesta comissió té per objectiu promocionar l’autonomia personal i la sensibilització de les actuacions en el nostre municipi.

A la trobada es va tractar la possibilitat d’ampliar el recorregut del projecte municipal dels camins escolars i fer-los arribar fins a les instal·lacions de la Fundació Rubricatus. L’objectiu és fer més inclusiu l’itinerari per les persones usuàries de la fundació.

També es va posar en marxa la diagnosi de tota la oferta formativa, cultural i d’oci de la ciutat, amb l’objectiu de millorar la inclusió de les persones amb diversitat funcional a qualsevol activitat que es dugui a terme a la ciutat.

Per últim, en col·laboració amb el departament municipal d’Acció Social, es va informar que totes les persones usuàries del transport adaptat de la ciutat rebrien els seus domicilis informació actualitzada per poder fer-ne ús d’aquest servei.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç: https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...