Esteu aquí

Professionals de l'infermeria es troben amb adolescents als instituts del Prat

Aquesta activitat, anomenada Consulta Oberta, és una de les línies d’actuació del programa Salut i Escola

https://youtu.be/OyKtsuOdxF0

Media Root

dilluns, 11 novembre, 2019 - 11:45

L’objectiu del programa Salut i Escola (PSiE) és millorar la salut a l’adolescència mitjançant accions de promoció d'hàbits saludables, de prevenció de les situacions de risc i d’atenció precoç per als problemes relacionats amb la salut mental, afectiva i sexual, ús i abús de les xarxes, jocs en línea, consum de drogues, alcohol i tabac... El programa es fa en col·laboració amb els centres educatius i els serveis de salut comunitària presents al Prat.

Consulta oberta

Una de les principals línies d’actuació d’aquest programa és el servei Consulta Oberta, que implica el desplaçament periòdic de professionals de l’infermeria als centres docents per afavorir l’accessibilitat dels/de les adolescents a l’atenció sanitària amb garanties de privacitat, confidencialitat i proximitat. Consulta oberta es coordina i complementa amb tots els programes que ja es porten a terme en relació a la salut i prevenció en adolescència.

Per il·lustrar millor el Servei us recomanem el vídeo explicatiu que s’ha fet a l’Institut Ribera Baixa del Prat aquest curs 2019-2020.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.

dimarts, 22 juny, 2021 - 11:45

El Projecte Connecta Jove finalitza aquest curs amb dotze videotutorials per explicar diferents característiques i aplicacions dels telèfons mòbils

Connecta Jove és un programa d’Aprenentatge i Servei (ApS) que impulsa la...