Esteu aquí

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Abans d’anar a la platja, podeu consultar el visor de platges. Us informarà de l’estat de la bandera, de si la platja té alguna limitació d’accés, aforament o permanència, o altres informacions. Aquesta i altres informacions rellevants, les podreu trobar a l'apartat elprat.cat/laplatja.

Servei Municipal de Salvament i Socorrisme

El servei de salvament i socorrisme té com a objectius la prestació dels serveis de prevenció d’accidents, salvament i socorrisme a les platges del Prat del Llobregat: Can Camins, Naturista, Remolar-El Prat i la Roberta (a la nova temporada d'estiu 2021, us recordem que la platja Naturista ha canviat d'ubicació: està situada a la platja del Remolar i s'amplia fins a ocupar més de 400 metres de litoral), l'acompanyament i bany adaptat a persones amb mobilitat reduïda així com informar a les persones usuàries, fer reforç en el control de l’aforament i donar suport en les campanyes informatives. Es troba en funcionament des del 12 de  juny fins al 12 de setembre de 2021, de les 10 h a les 19 h.  Hi ha tres torres de vigilància, deu socorristes i sis agents de convivència.

Tota la informació sobre el Servei Municipal de Salvament i Socorrisme a la platja del Prat la podeu consultar en aquest enllaç.

Mesures de protecció per la COVID-19

Mantingueu la distància de seguretat amb altres persones usuàries que no siguin del vostre grup. No accediu a les platges si la seva ocupació és elevada i no es pot mantenir la distància de seguretat. Respecteu els tancaments físics que es puguin fer per seguretat. Per evitar ocupar espai en excés, apropeu els vostres objectes personals (tovalloles, gandules i altres) perquè no quedin dispersats. En l’ús dels espais compartits, com dutxes o lavabos, mantingueu la màxima higiene possible i el rentat de mans. Eviteu compartir estris de menjar i similars.

La salubritat de la sorra de la platja de gossos, garantida

D'altra banda, us informem que el resultat de l’analítica, realitzada per Aigües del Prat, conclou que la sorra, tot i l’ús que en fan els gossos, és totalment apta per l’ús humà. Per determinar aquesta qüestió, s’ha fet recompte dels següents organismes: Escherichia coli, Enterococs i Ous d’Helmints. La normativa aplicada per a la realització d’aquesta analítica és la dictaminada per les exigències higiènic-sanitàries del Col·legi Oficial d’Enginyers i perits agrícoles de Catalunya.

Recordem que els gossos tenen accés a la platja, únicament entre els accessos 22 i 24 i en la franja horària compresa entre les 20 h i les 8 h del matí. En aquest mateix espai, es fan dos tipus de neteja: una, amb un tractor, igual que a la resta de la platja, i de forma manual, amb un equip d’operaris a primera hora del matí.

Noticies relacionades

dimarts, 4 octubre, 2022 - 15:30

En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Subscriu-te al benestar emocional!

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...