Esteu aquí

Agents per la convivència, també a la platja

La qualitat de l'aigua del nostre litoral és excel·lent i la seva temperatura és de 24,9 ºC.

Aparcament Platja

divendres, 23 juliol, 2021 - 10:30

Aquest estiu s’han incorporat sis persones a l’equip d’agents per a la convivència i treballen a l’espai de la platja de la ciutat. L’objectiu és facilitar informació sobre les novetats s’han hagut d’implementar al litoral marítim, a causa de les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha obligat a reconfigurar l'aparcament, i també per fer seguiment de les mesures sanitàries per fer front a la COVID19.

Aquest equip, que treballa en diferents torns a la platja de dilluns a diumenge,  s’uneix a l’equip estable de dues persones que treballen durant tot l’any en el context de la resta de la ciutat. Les agents per la convivència formen part del programa de Convivència i Civisme de la ciutat, ubicat a les Cases d’en Puig.

Recordeu que si arribeu a la platja en cotxe, especialment durant el cap de setmana, és recomanable que consulteu la plana web de l’Ajuntament per comprovar l’estat de la carretera, si està oberta o tancada, així com l’estat de la mar. Un cop heu arribat, és aconsellable aparcar el cotxe a la bossa d’aparcament a l’entrada del litoral, i al costa del Centre Municipal de Vela, la més propera a la sorra, si en teniu distintiu de resident, o les altres si no és així. La bossa d’aparcament al costat del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, és exclusiva per a persones residents. Un cop estacionat, es pot agafar el bus llançadora gratuït, que us portarà al lloc que desitgeu. Durant els propers dies, a més, encara és vigent el toc de queda i, per tant, tampoc serà possible gaudir de la platja entre la 1 i les 6 de la matinada.

La Qualitat de l’aigua, excel·lent

La darrera anàlisi de la qualitat de l’aigua que realitza l’Agència Catalana de l’Aigua ha qualificat l’aigua del nostre litoral com a excel·lent, la mateixa puntuació que ha rebut des de que s’ha estrenat la temporada de bany. La temperatura de l’aigua es manté en els 24,9ºC.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 setembre, 2022 - 13:30

Demà, 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la ple...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...