Esteu aquí

La platja naturista canvia d’ubicació

Durant aquesta nova temporada de bany estarà situada a la platja del Remolar i s’amplia l’espai, passa de 100 a més de 400 metres.

Platja del Prat

divendres, 14 maig, 2021 - 13:45

La platja naturista estarà ubicada a la platja del Remolar durant la nova temporada estival. Hi serà, concretament, després de l’aparcament del final del nostre litoral. Aquest canvi s’ha realitzat després d’observar com la regressió progressiva de la platja ha originat que no n’hi hagi gairebé sorra a l’antic emplaçament. Amb el nou espai, a més a més, s’amplia la zona dedicada a aquest tipus de bany en més de 300 metres.

Nova regulació de la pesca

En el cas de la pesca, degut al canvi d'emplaçament de la platja naturista, s'han hagut d'introduir alguns canvis. Aquesta pràctica només es podrà realitzar en horari de 20h del vespre i fins les 8 h del matí durant la temporada de bany, equiparant-se així amb la majoria dels reglaments de la resta de platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona .

Cal ressaltar, però, que estarà totalment prohibida entre els accessos 22 i 24, per garantir la bona convivència amb els usuaris i usuàries del Centre Municipal de Vela, i a les platges de la Ricarda, la Ricada - Ca l’Arana i la part final del Remolar, ja que són espais protegits.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...