Esteu aquí

La platja naturista canvia d’ubicació

Durant aquesta nova temporada de bany estarà situada a la platja del Remolar i s’amplia l’espai, passa de 100 a més de 400 metres.

Platja del Prat

divendres, 14 maig, 2021 - 13:45

La platja naturista estarà ubicada a la platja del Remolar durant la nova temporada estival. Hi serà, concretament, després de l’aparcament del final del nostre litoral. Aquest canvi s’ha realitzat després d’observar com la regressió progressiva de la platja ha originat que no n’hi hagi gairebé sorra a l’antic emplaçament. Amb el nou espai, a més a més, s’amplia la zona dedicada a aquest tipus de bany en més de 300 metres.

Nova regulació de la pesca

En el cas de la pesca, degut al canvi d'emplaçament de la platja naturista, s'han hagut d'introduir alguns canvis. Aquesta pràctica només es podrà realitzar en horari de 20h del vespre i fins les 8 h del matí durant la temporada de bany, equiparant-se així amb la majoria dels reglaments de la resta de platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona .

Cal ressaltar, però, que estarà totalment prohibida entre els accessos 22 i 24, per garantir la bona convivència amb els usuaris i usuàries del Centre Municipal de Vela, i a les platges de la Ricarda, la Ricada - Ca l’Arana i la part final del Remolar, ja que són espais protegits.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 23 juny, 2021 - 13:00

La cultura surt al carrer el mes de juliol

A partir del 26 de juny, els espais públics del Prat es converteixen en...
Sant Joan 2021

dimecres, 23 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Platja

divendres, 18 juny, 2021 - 08:30

S’inicien les activitats a la nova zona lúdica de la platja

Es posa en marxa la Ludoteca Ambiental i al juliol hi haurà cinema a l’aire...