Esteu aquí

Oberta la convocatòria de subvencions per entitats en l’àmbit de cultura

La data límit per presentar les sol·licituds és el pròxim 13 de juliol.

convocatoria_grup_gent

dimecres, 30 juny, 2021 - 09:30

Ja està obert el termini de presentació de sol·licituds de subvenció 2021 en l’àmbit de cultura, per donar suport a projectes i activitats culturals, d’arts escèniques i música, cases regionals o vinculades al territori.

La convocatòria està dirigida a entitats o associacions de la ciutat sense ànim de lucre i que duguin a terme la seva activitat dins del municipi, amb l’objecte de fomentar les activitats d’aquestes entitats en els corresponents àmbits.

La tramitació s’ha de fer de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, mitjançant certificat digital. Les bases de la convocatòria i la documentació necessària també es poden consultar al web municipal.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb aquest departament o teniu a la vostra disposició el servei d’assistència telefònica integral per la tramitació electrònica OAC 3601 i al telèfon 93 595 44 14.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois