Esteu aquí

Nova guia d'ús de les Places de Mobilitat Reduïda del Prat

La guia es podrà consultar en format físic i en paper

divendres, 16 juliol, 2021 - 11:00

En el marc de la nova ordenança municipal de circulació de vehicles, des del Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, s’ha treballat en l’elaboració d’un tríptic informatiu sobre les Places d’aparcament per a persones amb Mobilitat Reduïda (PMR).

Aquesta guia és un recull d’informació amb un mapa amb les ubicacions de les PMR a la nostra ciutat (carrer i equipaments). Al tríptic també es fa una explicació clarificadora de quines persones poden fer-ne ús d’aquestes places.

També s’ha confeccionat un disc horari, per tal d’acomplir amb la nova normativa vigent i permetre així a les persones usuàries marcar l’hora d’arribada a la plaça d’aparcament de la qual estan fent ús.

La guia i el disc horari es farà arribar via correu postal a tots els domicilis dels titulars de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda de la ciutat. També es farà entrega de tota la documentació a les persones que demanin una nova alta o renovació de la targeta d’aparcament..

La nova guia també es pot consultar telemàticament al següent enllaç.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostres persones amb diversitat funcional, aquí.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger