Esteu aquí

Nova guia d'ús de les Places de Mobilitat Reduïda del Prat

La guia es podrà consultar en format físic i en paper

divendres, 16 juliol, 2021 - 11:00

En el marc de la nova ordenança municipal de circulació de vehicles, des del Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, s’ha treballat en l’elaboració d’un tríptic informatiu sobre les Places d’aparcament per a persones amb Mobilitat Reduïda (PMR).

Aquesta guia és un recull d’informació amb un mapa amb les ubicacions de les PMR a la nostra ciutat (carrer i equipaments). Al tríptic també es fa una explicació clarificadora de quines persones poden fer-ne ús d’aquestes places.

També s’ha confeccionat un disc horari, per tal d’acomplir amb la nova normativa vigent i permetre així a les persones usuàries marcar l’hora d’arribada a la plaça d’aparcament de la qual estan fent ús.

La guia i el disc horari es farà arribar via correu postal a tots els domicilis dels titulars de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda de la ciutat. També es farà entrega de tota la documentació a les persones que demanin una nova alta o renovació de la targeta d’aparcament..

La nova guia també es pot consultar telemàticament al següent enllaç.

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostres persones amb diversitat funcional, aquí.

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 desembre, 2022 - 09:15

La comunitat d'energia de la ciutat dona els seus primers passos

L'objectiu de la societat és oferir energia neta, social i comunitària i...

dilluns, 5 desembre, 2022 - 15:30

Gairebé 70.000 persones visiten la 49a Fira Avícola, que recupera les xifres pre-pandèmia

L’esdeveniment ha recuperat la xifra de visitants d’edicions prèvies a la...