Esteu aquí

Nova edició del Prat Nocturn

L’activitat es trasllada al Teatre L’Artesà i el converteix en escenari

el_prat_nocturn

dilluns, 13 setembre, 2021 - 12:45

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i incorpora actors i actrius del Teatre Kaddish que donen vida als personatges.

Enguany per les restriccions sanitàries, abandonem provisionalment els carrers i l’escenari serà el Teatre L’Artesà, que servirà de marc per a les històries del nostre passat que us explicarem. El recorregut ens permetrà contemplar, des d’una altra perspectiva, aquest emblemàtic edifici i descobrir alguns dels seus antics protagonistes.

Es faran dues sessions, els dies 20, 21, 22 i 23 de setembre a les 20 h i a les 21.30 h.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada. Ho podreu fer per internet a partir del dimecres 15, a partir de les 10 h, en aquest enllaç

Les persones que tinguin dificultats amb la reserva d’entrades poden adreçar-se als centres cívics de la ciutat, La Capsa, el Cèntric Espai Cultural i el Punt d'Informació de la Gent Gran de les Cases d'en Puig on els ajudaran a fer la reserva. Us deixem aquest enllaç on està detallat com fer el procés de reserva d'entrades i les indicacions sobre hora i lloc de trobada. 

L’activitat està dissenyada per respectar en tot moment les mesures de seguretat. Demanem que s’atenguin les indicacions del personal.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:30

La Festa Major del Prat comptarà amb un Punt Lila per evitar agressions sexistes i LGTBIfòbiques

“Per unes festes lliures de sexisme, només sí és sí”.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 13:45

L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

Aquest any es podran seguir en streaming l’Esclat i el Pregó de Festa Major,...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...