Esteu aquí

Nou rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport: 50.000 persones i gairebé 900 entitats

En només una setmana, 10.000 persones han signat la declaració en defensa del Delta i La Ricarda, i s’hi han sumat gairebé 900 entitats.

Domàs aeroport

dijous, 12 agost, 2021 - 10:45

Les adhesions a la declaració “Preservem el delta. Protegim el clima. No a l'ampliació de l'aeroport” no s’aturen. Avui s’ha arribat a la xifra de 50.000 persones que, a títol individual, volen mostrar el seu rebuig total a l’ampliació de l’aeroport, que comportaria la destrucció del delta del Llobregat així com el tresor de la Ricarda. A més a més, prop de 900 entitats també s’han volgut posicionar contra la destrucció d’aquesta zona natural. Aquestes xifres demostren que, en només set dies, 10.000 persones més s’han adherit a la declaració i 200 entitats han fet el mateix.

A la declaració, que es pot trobar al web municipal  elprat.cat/niunpammes, s’exigeix l’aturada d’aquesta ampliació tot i els acords entre el govern central i la Generalitat de Catalunya, i es reclamen mesures reals per aturar el canvi climàtic, que és ja una realitat amb les temperatures que patim, precisament, durant aquests dies d’agost. A més, es demana estudiar altres opcions alternatives com ara els models d’èxit d’aeroports com ara el de País o Roma.

Us recordem que si vosaltres també voleu mostrar el vostre rebuig a l’ampliació de l’aeroport, esteu a temps de signar la declaració així com penjar un domàs reivindicatiu al vostre balcó i que es pot aconseguir de forma gratuïta a l’edifici de l’Ajuntament, a la Plaça de la Vila, Cases d’en Puig i l’OMISC.

 

Compartir

Noticies relacionades

Taula pel Clima

dilluns, 28 novembre, 2022 - 22:00

Gairebé una trentena de persones participen a la Taula pel Clima

La trobada, que va tenir lloc a la Casa de l’Energia, va ser el punt d’inici...
Autopsia residus

dimecres, 23 novembre, 2022 - 19:00

Gairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables

Al Prat, durant aquests dies, celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de...
Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...