Esteu aquí

Moltes flors i públic a la commemoració de les 50 primaveres de Sant Cosme

Diumenge passat, el barri de Sant Cosme va gaudir del primer acte per celebrar la seva història

50 primaveres de Sant Cosme

dijous, 1 juny, 2017 - 19:30

Diumenge passat, el barri de Sant Cosme del Prat va fer el primer acte de celebració dels seus 50 anys d'història. Unes 750 persones van poder gaudir d’una jornada de flors, música, activitats i convivència. Més de 2.000 flors fetes a mà, la majoria amb materials recliclats, van guarnir el barri. Flors que durant el mes d’abril han estat creant unes 500 persones a través dels tallers on han participat entitats, comunitat educativa i persones a títol individual.

Durant la jornada van tenir lloc, entre altres accions, una gimcana pel barri, on van participar més de 120 persones, un vermut popular, un taller de manualitats de creació de flors, dinamitzat per Amics Pota Blava, o el concert del Cor Safari, organitzat per GATS i la Fundació Esperanzah, un concert on uns 20 infants del projecte Safari Children’s Choir van fer gaudir al nombrós públic assistent de cançons en diferents idiomes i amb coreografies molt vistoses. 

A la jornada va haver-hi de servei de bar a càrrec de Saó, GATS, ASCA, Amics de Sant Cosme i l’AV Sant Cosme i Sant Damià, i més de 15 tapes diferents que van estar elaborades per diverses entitats de la taula comunitària. 

Mireu algunes imatges de la jornada.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 10:15

La pl. Catalunya acollirà el Sofà de la Convivència

Tothom hi podrà seure per repensar la convivència, l'ús de l’espai públic o...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...

dimarts, 18 juny, 2019 - 11:00

Èxit de convocatòria de l'activitat Healthy Families

L'escola d'estiu d'hàbits saludables completa les places, amb 15 famílies...