Esteu aquí

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments i carrers del barri

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

El passat mes de juny es va donar el tret de sortida a les activitats comunitàries d’estiu del barri de Sant Cosme. Un conjunt d’iniciatives socioculturals, emmarcades dins de la campanya Viu l’estiu al Prat, que han tingut per objectiu fomentar la cohesió, la interculturalitat i la intergeneracionalitat al barri.

La proposta d’activitats s’ha treballat des de l’equip sociocomunitari de Sant Cosme juntament amb entitats i agents del barri per tal de promocionar la cohesió social, la convivència i la cultura a Sant Cosme.

Programa ampli i divers

El programa d’activitats ha estat ampli i divers i ha inclòs tot tipus de propostes: esportives, lúdiques, musicals o de ball. L’objectiu ha estat fomentar la interacció entre diferents col·lectius: jovent, infants i adults.

Les activitats es van iniciar amb un taller de boxa per majors de 12 anys. Un esport  que vol promoure l’esforç i la dedicació entre el jovent del barri.

També s’han dut a terme “Les tardes en família a la plaça”. Una sèrie de trobades dins d’un espai familiar amb jocs gegants, tallers d'aigua i natura i una actuació musical.

La innovació d'aquest anys han estat el torneig de parxís i el Bingo musical amenitzat per l'entitat Amics Pota Blava. Dues activitats que pretenen potenciar la interacció entre diferents agents intergeneracionals del barri.

La oferta s’ha completat amb un mercat al carrer, el concert de Cash Caravan i també una oferta esportiva de ball a través de Training Dance.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 setembre, 2022 - 13:30

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

El Punt Lila compartirà carpa amb Infoconsums, un espai dedicat a informar...

dimecres, 21 setembre, 2022 - 13:00

La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones

El passat 20 de setembre, el Parc Nou va acollir la tornada de la paella de la gent gran. Després ...

dimecres, 21 setembre, 2022 - 10:45

La fira de Festa Major tornarà a ser inclusiva pels infants amb hipersensibilitat sensorial

La prova pilot es va dur a terme a l’any 2019 i enguany torna després de dos...