Esteu aquí

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín i el Cèntric Espai Cultural recuperen i ofereixen de nou a les famílies una activitat tan emblemàtica i característica com és L'hora del conte.

L’activitat de L'hora del conte s'adequa a la situació actual i s'inicia amb totes les mesures de seguretat i de prevenció. El conte escollit és El peix Irisat de l’il·lustrador Marcus Pfister. La companyia Tanaka Teatre serà qui ens explicarà aquesta història que ha estat seleccionada al Festival Internacional de Titelles de Gavà i a Món Llibre, Festival Literari per a nens i nenes de Barcelona.

 

Per què és tan important L'hora del conte?

Si pensem que als primers anys de vida de l’ésser humà es desenvolupen tots els sentits, reconeixerem que la primera literatura s’entén com un acte d’amor, que acompanya i alimenta les accions quotidianes dels infants, i que és un espai de vincle i vida amb sentit propi.

L’infant aprèn mitjançant l’imaginari del conte. Viu experiències tan intenses com a la vida real, però sense traumes. Descobreix noves formes de pensar i de viure. La narració de contes és un acte màgic. La veu embolcalla els infants i les trasllada a nous mons plens de fantasia.

L'hora del conte és una activitat de foment de la lectura conduïda per professionals que transmeten la màgia dels contes i la narració oral. Ideal per estimular la imaginació.

Llegir és un plaer i és, a més, un mitjà per al desenvolupament personal. La lectura contribueix a l’educació i a la formació dels infants com a persones i els ofereix la possibilitat de desenvolupar un criteri propi. L’objectiu principal de L'hora del conte és doncs ajudar a transmetre el plaer per la lectura als infants. 

Mesures de seguretat

  • Durant la funció, és obligatori l’ús de la mascareta (a partir de sis anys).

  • Cal fer ús del gel desinfectant abans d'entrar.

  • L'aforament està dissenyat per respectar la distància de seguretat.

  • Cal mantenir la distància. Poden mantenir-se junts els nuclis familiars.

  • Procureu arribar amb 25 minuts d’antelació.

Abans d’entrar

L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia d'entrada només en línia a l’aplicació elprat.koobin.cat. Si teniu dificultat per fer la reserva en línia, des del Cèntric rebreu l’ajuda necessària. Podeu demanar cita per correu electrònic a centric@elprat.cat o trucant al 934792968.

Us esperem als propers contes i tallers de tardor!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...