Esteu aquí

L'exposició interactiva 'Bombo al Circ' obre les seves portes oferint un tastet del projecte de circ del Ribera

Fins al 16 de juliol podeu apropar-vos en família als equilibris, les acrobàcies, els malabars i els aeris a La Tafanera del Ribera

dimecres, 26 maig, 2021 - 15:00

Des del passat divendres 21 de maig, la carpa del circ del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa obre les seves portes! La Tafanera del Ribera, que és el nostre espai expositiu, acull fins al 16 de juliol una exposició interactiva on els i les visitants poden posar a prova les seves habilitats circenses i així, transformar-se en unes autèntiques Riberitas, que són la família de circ que viu al Centre Cívic.

Aquesta exposició familiar mostra l'art del circ tal com el treballem al Ribera, fent un recorregut que recolza d'una banda l’aspecte tècnic del circ, i d'altra banda els seus valors. Des del projecte 'Bombo al Circ', entenem el circ com a procés creatiu de transformació social i un mitjà per treballar valors com el respecte, el treball en equip i la superació, sent a més, una eina per millorar la nostra coordinació i habilitat motriu.  L’espai interactiu d'aquesta exposició s’organitza a partir de quatre famílies que són: les acrobàcies, els malabars, els aeris i els equilibris.

Però l’exposició ‘Bombo al circ’ no només es compon de les seves pràctiques. Aquest espai vol recollir i fer visibles la suma d'experiències, sabers compartits i aprenentatges de les alumnes que han assistit als cursos i tallers, les famílies que han gaudit dels espectacles i activitats, i totes les professionals del món del circ que han omplert els escenaris i les places del barri de màgia, acrobàcies i riures. Al nostre espai web també trobareu una part d'aquesta exposició, que recull part de la història del projecte i també instruccions per realitzar els reptes que trobareu a La Tafanera del Ribera.

L’exposició interactiva ‘Bombo al circ’ és una mostra i un petit tast del projecte de circ que hem anat construint al llarg d’aquests anys des del Centre Cívic i que volem seguir construint amb totes vosaltres. De fet, l'alumnat de l'escola Pepa Colomer ja s'ha sumat a la proposta, i durant aquesta setmana, diferents grups classe han visitat l'exposició amb l'acompanyament del Simón Riberita de Kanaya Circ, que també ha participat en la producció i el muntatge d'aquest espai.

Us convidem a apropar-vos a l'art del circ amb aquesta exposició interactiva, que es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa (Carrer Dolores Ibárruri, 45). Així ens ajudeu a continuar donant #BomboalCirc!

Més informació a l'enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric