Bombo al Circ

El circ és un dels projectes singulars del centre, el que el converteix en un projecte de referència a nivell de  ciutat pel que fa a les arts circenses. Ofereix propostes formatives per a tots els públics i una programació d'espectacles i activitats familiars al voltant del circ, durant tot l’any i coincidint amb el calendari festiu local i popular.

circ_exhibicio

La programació periòdica d'espectacles i activitats de circ és una de les senyes d'identitat del projecte del Centre Cívic. Acollim al nostre escenari i a l'espai públic un ampli ventall de propostes de companyies professionals i emergents en l'àmbit nacional, fomentant i difonent les arts circenses al territori i la ciutat.
 

El "Saltimbanqui" és el nostre cicle familiar de circ al carrer per transformar els barris de Sant Jordi i Ribera Baixa en un circ ambulant ple d'acròbates, trapezistes, clowns i màgia. Cada mes, una proposta diferent, per omplir parcs, places i carrers de molt circ.
 

Consulta aquí totes les propostes de circ!

Els tallers que s'ofereixen al centre cívic són una mostra dels pilars que sostenen la disciplina circense: superació, cooperació i desenvolupament integral de les aptituds físiques. Es pretén dotar-los de continuïtat amb una periodicitat trimestral i adaptada, en el cas infantil, al calendari escolar. També s'ofereixen formacions puntuals de disciplines concretes, obertes a tots els públics que vulguin provar diferents tècniques.

Consulta aquí els cursos i tallers de circ!