Esteu aquí

L'escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major

El Festival de la Diversió, mostres artístiques, concerts i espectacles s’han dut a terme en aquesta nova ubicació

divendres, 1 octubre, 2021 - 11:00

Una vegada passada la Festa Major, l’Ajuntament del Prat ha fet balanç per veure com han anat les diferents mesures i planificacions d’espais per adaptar-se als diferents protocols sanitaris,  i que han provocat una diversificació d’ubicacions per a poder assolir totes les activitats culturals i comunitàries programades per aquestes dates.

Un d’aquests espais culturals ha estat el pati de l’Escola Jaume Balmes. En aquest espai es van desenvolupar diverses propostes culturals per a tota la família, com van ser el Festival de la Diversió, el flamenc de Nya de la Rubia o els clàssics d’ABBA.

Com ja és costum a Sant Cosme, a les activitats desenvolupades dins del programa de la Festa Major a l’escola Jaume Balmes, han col·laborat diferents entitats del barri. El Festival de la Diversió, que es va celebrar el passat dissabte 25 de setembre al matí, va ser possible gràcies a la participació i complicitat de les Dones Sàvies, La Comunitat Islàmica, l’Associació de Salvadorenyes (ASCA) o la Fundació Catalana de l’Esplai, que van amenitzar el matí amb diferents tallers i un fantàstic circuit d’aventura adreçats a famílies i infants de tota la ciutat.

Diumenge 26 al vespre, en l’activitat “Comença l’Espectacle”, es va poder gaudir d’una magnífica mostra artística de RV Dance, gràcies a l’Associació de Veïns de Sant Cosme i la ballarina Leire “La Ruca”, presentada per l’entitat Amics Pota Blava.

A tot això, cal afegir els concerts de Nya de La Rubia, el Tribut a ABBA i la mostra d’espectacles de La Casa de Sevilla que han fet del pati de l’escola Jaume Balmes, un espai participatiu amb gran afluència de públic i un nou espai cultural de referència al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...