Esteu aquí

L'escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major

El Festival de la Diversió, mostres artístiques, concerts i espectacles s’han dut a terme en aquesta nova ubicació

divendres, 1 octubre, 2021 - 11:00

Una vegada passada la Festa Major, l’Ajuntament del Prat ha fet balanç per veure com han anat les diferents mesures i planificacions d’espais per adaptar-se als diferents protocols sanitaris,  i que han provocat una diversificació d’ubicacions per a poder assolir totes les activitats culturals i comunitàries programades per aquestes dates.

Un d’aquests espais culturals ha estat el pati de l’Escola Jaume Balmes. En aquest espai es van desenvolupar diverses propostes culturals per a tota la família, com van ser el Festival de la Diversió, el flamenc de Nya de la Rubia o els clàssics d’ABBA.

Com ja és costum a Sant Cosme, a les activitats desenvolupades dins del programa de la Festa Major a l’escola Jaume Balmes, han col·laborat diferents entitats del barri. El Festival de la Diversió, que es va celebrar el passat dissabte 25 de setembre al matí, va ser possible gràcies a la participació i complicitat de les Dones Sàvies, La Comunitat Islàmica, l’Associació de Salvadorenyes (ASCA) o la Fundació Catalana de l’Esplai, que van amenitzar el matí amb diferents tallers i un fantàstic circuit d’aventura adreçats a famílies i infants de tota la ciutat.

Diumenge 26 al vespre, en l’activitat “Comença l’Espectacle”, es va poder gaudir d’una magnífica mostra artística de RV Dance, gràcies a l’Associació de Veïns de Sant Cosme i la ballarina Leire “La Ruca”, presentada per l’entitat Amics Pota Blava.

A tot això, cal afegir els concerts de Nya de La Rubia, el Tribut a ABBA i la mostra d’espectacles de La Casa de Sevilla que han fet del pati de l’escola Jaume Balmes, un espai participatiu amb gran afluència de públic i un nou espai cultural de referència al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...