Esteu aquí

Les terrasses ja poden obrir en el seu horari habitual d’estiu

La normativa s’adapta així a la fase 2 de desescalada, en què ja no hi ha franges horàries per als passejos

Dones assegudes en una terrassa de la Zonilla

dimarts, 9 juny, 2020 - 18:00

Les terrasses a l’aire lliure de bars i restaurants ja poden obrir en el seu horari habitual de temporada d’estiu. S’aixeca així la limitació horària fins a les 23h que estava vigent durant la fase 1 de desconfinament i la normativa s’adapta a la fase 2, en què ha deixat d’estar vigent la franja horària de 20h a 23h per als passejos i l’activitat física de la població en general.

Durant la temporada d’estiu, les terrasses poden estar obertes fins a les 24h de la nit i fins a dos quarts d’una els divendres i els dissabtes. Els seus responsables disposen de mitja hora per recollir-les un cop arribada aquesta hora. Aquest és l’horari que ara s’ha recuperat.

L’Ajuntament reitera la seva crida a la responsabilitat, per tal de garantir una bona convivència entre el veïnat que vol gaudir de les terrasses i el que vol exercir el seu dret al descans.

Cal seguir complint les mesures sanitàries

Amb el nou horari, cal que les terrasses segueixin complint diverses mesures sanitàries. Entre les més destacades, hi ha la limitació del nombre de taules que es poden posar per garantir la distància entre grups de clients, i la desinfecció de taules i cadires un cop marxen uns clients i arriben els següents.

Mesures de suport

L’Ajuntament ha repartit cartelleria a totes les terrasses de la ciutat recordant aquestes normes a seguir. També ha habilitat ajuts per tal que les terrasses no hagin de carregar aquest estiu amb el cost de la taxa municipal de vetlladors.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 12:00

L’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin

L’hospital ha començat també a administrar la tercera dosi als pacients...

dimecres, 8 setembre, 2021 - 14:45

El CAP Doctor Pujol i Capsada s'afegeix a la marató de vacunació

S'hi posaran vacunes sense cita prèvia el divendres 10 de setembre, de 9 a 19 h

dimarts, 7 setembre, 2021 - 11:45

Marató de vacunació a Jardins de la Pau durant tres dijous de setembre

Els dies 16, 23 i 30, per a majors de 12 anys i sense cita prèvia