Esteu aquí

Les Festes de la Carxofa Prat superen les inclemències del temps i consoliden el seu èxit

5.000 menús a restaurants, 1.200 tiquets per al dinar de la Festa de la Carxofa, gairebé 2.800 assistents a l'Escarxofa&Jazz i més de 7.000 tapes al Fira Tapa

dimarts, 14 maig, 2019 - 14:45

Les xifres de participació de les Festes de la Carxofa Prat de 2019 posen de manifest que s’ha assolit l’èxit d’anys anteriors malgrat el clima inestable que va amenaçar algunes de les activitats. La celebració del Fira Tapa, el primer cap de setmana de maig, va posar fi a una programació de dos mesos amb la qual el Prat promou i homenatja el seu producte agrícola més famós.

Un terç dels menús del Març Gastronòmic, al Prat

El Març Gastronòmic, que organitzen l’Ajuntament del Prat i l’AGT, va iniciar-se a principis de març i va finalitzar a mitjans d’abril. Més d’una trentena de restaurants de diversos municipis de l’àrea metropolitana van presentar propostes creatives amb la Carxofa Prat i el pollastre Pota Blava com a protagonistes. En l’edició d’enguany es van vendre més de 5.000 menús, dels quals el 35 % van ser consumits a restaurants del Prat.

La Carxofada esgota els tiquets

La Carxofada 2019 es va celebrar el 7 d’abril al parc del Fondo d'en Peixo i es va veure amenaçada per una pluja que finalment va caure al vespre. La cita central de les Festes de la Carxofa, però, va sobreposar-se a la incertesa climatològica i s'hi van vendre els 1.200 tiquets disponibles per al dinar. Tanmateix, van ser moltes més les persones que van anar al parc d’en Fondo d’en Peixo a gaudir d’una jornada per a tota la família organitzada per l’Ajuntament del Prat i l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat.

Música i gastronomia a l’Escarxofa&Jazz

Unes 2.800 persones es van apropar a la plaça de Joan García Nieto, davant de la Capsa, el 14 d’abril per viure la consolidada jornada musical i gastronòmica organitzada per La Capsa i Les Escarxofes del Prat. S’hi van vendre un total de 1.595 tiquets del dinar.

El Fira Tapa sobreviu a la pluja

La plaça de Blanes va ser l’escenari del final de les Festes de la Carxofa. Com cada any, el Fira Tapa va servir per mostrar l’enorme versatilitat de la reina de les hortalisses del Prat. L’edició d’enguany va patir cancel·lació de la primera jornada, divendres 3 de maig, a causa de la pluja. Tot i això, l’esdeveniment es va refer gràcies a l’alta participació durant la resta del cap de setmana i es van acabar venent més de 7.200 tapes.  
 

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...

dimarts, 7 setembre, 2021 - 12:00

Aquest dissabte no hi haurà Mercat de Pagès

A causa de la festivitat de l'Onze de Setembre

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir