Esteu aquí

Les Dones Sàvies de Sant Cosme envien pedres als mandataris mundials

L'objectiu és apedregar simbòlicament la consciència dels responsables del benestar de milions de persones

La primera piedra expectación 2

dijous, 24 desembre, 2015 - 16:15

El col·lectiu Dones Sàvies de Sant Cosme han iniciat una sorprenent campanya de conscienciació: enviar una carta acompanyada d'una pedra als principals mandataris mundials.

Es tracta d'apedregar, simbòlicament, la consciència d'aquestes persones poderoses, en favor del benestar de les persones que pateixen necessitats i violència arreu del món. A la carta, les Dones Sàvies expliquen que "les pedres poden fer-se servir per a llançar-les i fer mal, però també per construir ponts i fer renéixer l'esperança compartida per un altre món possible".

Les pedres, també simbòlicament, provenen del poble aragonès de Belchite, símbol de la infàmia de la Guerra Civil. L'any 1937 va ser Belchite, però avui és la sala Bataclan, o la situació dels palestins a Gaza o el calvari dels refugiats que arriben a Europa fugint de la guerra de Síria, per exemple.

Les Dones Sàvies de Sant Cosme fan aquesta campanya en col·laboració amb l'associació GATS (Grups Associats de Treball Sociocultural).

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...