Esteu aquí

Les cooperatives Abacus i Cultura 03 s'instal·laran a Sant Cosme

Gràcies a un conveni entre l'Ajuntament del Prat i l'Incasòl de la Generalitat.

dimecres, 9 maig, 2007 - 14:30

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), Miquel Bonilla, han signat aquest matí un conveni de col·laboració referent a Sant Cosme, per tal que les cooperatives Abacus i Cultura 03 instal·lin les seves seus corporatives en aquest barri de la nostra ciutat i, d’aquesta manera, n'afavoreixin la transformació.

L’Incasòl i l’Ajuntament entenen que la transformació estructural i urbanística ha d’estar completada amb la ubicació en el territori d’un conjunt d’activitats econòmiques d’abast supramunicipal. En aquest sentit, l’Incasòl es compromet a cedir el dret d’ús de 9.000 m2/sostre de sòl per a ús terciari a Abacus Cooperativa i al grup Cultura 03.

Aquest solar, situat al costat de l'escola Sant Cosme i Sant Damià, està molt a prop del sector urbanístic de la futura Ciutat Aeroportuària, que acollirà oficines, seus corporatives i un palau de congresos.

Aquesta iniciativa propicia la constitució d’un espai per a la indústria cultural catalana, dedicada als àmbits de l’educació, la creació cultural i l’entreteniment, al municipi del Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...