Esteu aquí

Les activitats dels Serveis de Ciutadania molt presents a la comunitat educativa de la ciutat

dilluns, 15 novembre, 2021 - 11:15

El catàleg d’activitats i serveis educatius és una proposta conjunta de diferents departaments municipals amb la participació d’entitats i d’altres institucions que ofereix a la comunitat educativa del Prat l’oportunitat d’aprendre coneixements complementaris al pla d’estudis habitual de cada centre.

Enguany, els Serveis de Ciutadania ha posat a disposició dels diferents centres educatius: instituts i escoles de la ciutat una oferta amplia i variada que pretén transmetre els valors que es treballen a les Cases d’en Puig.

Valors com la igualtat, la convivència, la participació ciutadana, la defensa dels drets humans o de les diferents diversitats de les persones (sexuals, afectives, d’origen i de capacitats).

Durant el curs 2021-2022 s’impartiran uns 300 tallers que arribaran aproximadament a 6.000 membres de la comunitat educativa del Prat, la majoria infants i joves, però també a les AMPES. Totes les formacions són complementaries i es duen a terme a diferents centres de la ciutat, inclús a la mateixa vegada, en horari escolar.

Tallers

Uns exemples dels tallers que proposen els Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig són el següents:

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...