Esteu aquí

Les activitats de Ciutats Defensores dels Drets Humans continuen durant el mes de novembre

Actualment el programa d’activitats travessa el seu equador

Imatge del cartell de les jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans

dijous, 4 novembre, 2021 - 12:30

Durant aquest mes de novembre continuen les activitats programades en el marc de la XI edició de les Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Projecte que organitza el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió d'Ajuda al Refugiat, l'Institut de Drets Humans de Catalunya i l'Institut Català Internacional de la Pau i que pretén visibilitzar la feina de diferents persones en la seva lluita per la defensa del Drets Humans arreu del món.

Novembre

Algunes de les activitats estan adreçades als centres docents i són d’accés limitat a l’alumnat i el professorat del Prat. Però també hi ha programades dues xerrades obertes a la ciutadania en general i per a les quals no fa falta inscripció prèvia per participar-hi.

En concret el dia 9 de novembre a les 18 h, es durà a terme la xerrada de Margarita Pineda que tractarà sobre la seva defensa de la terra i la protecció de les minories ètniques d’Hondures.

El dimecres 17 de novembre, també a les 18 h, serà el torn de l’Amaru Ruiz, defensor de la biodiversitat i dels drets de les famílies camperoles i indígenes a Nicaragua.

Octubre

Durant el mes d’octubre, s’han dut a terme altres conferències que ja es poden visualitzar al Youtube de Ciutats Defensores:

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...