Esteu aquí

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una experiència teatralitzada

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

Aquesta setmana, en el marc de les celebracions de la Festa Major, s'ha celebrat una nova edició del Prat Nocturn, amb una participació de més de 1.800 persones. El Prat Nocturn és l’itinerari teatralitzat que ens endinsa en la història del Prat, tot fusionant  personatges reals amb d’altres de ficticis, sempre, però, amb una base històrica. El Prat Nocturn es renova cada any, amb itineraris nous i noves escenes, adaptades a l’entorn urbà.  

El recorregut d’aquest any s’ha iniciat al barri de La Granja i s’ha desenvolupat per l’entorn de l’avinguda del Remolar finalitzant a l’IES Baldiri Guilera. Cada dia, des del dilluns 18 fins al dijous 21, s’han fet dues sessions.

Aquest any, els personatges han estat especialment juganers i, imbuïts de l’esperit de la Festa Major, s’han colat en escenes que no els hi tocaven. Així, hi ha una barreja d’èpoques, gent i situacions estranyes que ens porten des del segle XVIII al XX.

L’activitat està organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i el Teatre Kaddish dona vida a tots els personatges.

El Prat nocturn 2023

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 9 abril, 2024 - 10:00

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la in...

dilluns, 8 abril, 2024 - 13:30

Torna el cicle Art en família a la ciutat

Capgirant les famílies es el tema central de la tercera edició del cicle

divendres, 5 abril, 2024 - 12:15

Memòria en Xarxa

Exposició compartida