Esteu aquí

“L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa que pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura i la reflexió veïnal

dimarts, 7 maig, 2024 - 14:30

Es posa en marxa, “L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa compartida entre el projecte de regeneració del teixit veïnal, Comunitats amables, i el taller grupal de costura “A tota màquina“.

Aquesta iniciativa pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura, la reflexió veïnal i la solidaritat, gràcies a la creació de xarxes relacionals entre diferents persones de la ciutat.

Fins el proper dijous 6 de juny, es durà a terme la recollida de material tèxtil a diferents punts de la ciutat. Posteriorment, “A tota màquina“, el taller de costura que reuneix persones d’edats i orígens diversos per a treballar en projectes grupals en col·laboració amb altres iniciatives de la ciutat, convertirà aquest material en bosses d’estil Tote Bags.

Finalment, aquestes bosses esdevindran peces úniques creades amb amabilitat i sostenibilitat que seran entregades a les persones que participin a una futura activitat del projecte Comunitats amables, destinada a reflexionar i actuar col·lectivament sobre la convivència i el civisme a la nostra ciutat.

Voleu participar?

És d'utilitat qualsevol tipus de tela de cotó rígid i que resisteixi les costures. Poden ser retalls solts de qualsevol forma i grandària. També poden ser, per exemple, samarretes, llençols, faldilles, mantes, mocadors, etc,

Podeu fer entrega de les vostres teles a qualsevol dels següents punts de recollida:

  • Cases d'en Puig (plaça Agricultura, 4)
  • Centre cultural El Remolar (carrer de Ramon Llull, 12-16)
  • Centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa (carrer de Dolores Ibarruri, 45-47)
  • El Lloro (carrer del Mariscal Joffre, 3)

També podeu aportar teles omplint el següent formulari; trucant al 93 379 00 50 ext. 5600 o bé escrivint un correu electrònic a bonveinatge@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 13 juny, 2024 - 18:00

#4Raons de primavera: punk, col·lectius i clàssica

Ojalà Estë Mi Bici, Follia i Col·lectiu Free't ens han apropat als racons més...

dijous, 13 juny, 2024 - 10:15

El proper dissabte, 15 de juny, nova edició de la discoteca inclusiva del Prat

La temàtica per a aquesta sessió serà l’orgull divers LGTBI
1_cloenda_10juny

dimecres, 12 juny, 2024 - 13:30

La creativitat de l'alumnat de l'Escola Jacint Verdaguer i Bernat Metge inunda el Centre Cívic Jardins de la Pau

Les cloendes dels projectes de fotografia i videojocs s'han dut a terme en...