Esteu aquí

L'alcalde Lluís Mijoler visita el vaixell Astral d'Open Arms

L'Ajuntament ha signat un acord per aportar 25.000 euros a la fundació

dimarts, 24 desembre, 2019 - 10:00

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el tinent d'alcalde d'Acció Ambiental, Energia, Serveis i Ciutadania, Quim Bartolomé, van visitar ahir el vaixell Astral de la Fundació Proactiva Open Arms. L'embarcació, atracada al Moll de la Fusta de Barcelona, va estar oberta durant unes hores a tothom qui la volgués conèixer.

Conveni d'ajut

L’Ajuntament del Prat va signar el mes de novembre passat un conveni amb la Fundació Proactiva Open Arms per col·laborar en les seves tasques de protecció de persones migrades i refugiades a la Mediterrània. Segons aquest conveni, l'Ajuntament ha fet una aportació de 25.000 euros a la fundació. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...