Esteu aquí

L'Ajuntament ofereix ajuts al pagament de l'IBI de 2021

Per a persones en atur de llarga durada, famílies monoparentals i pensionistes amb escassa capacitat econòmica

dilluns, 1 març, 2021 - 12:15

Com en anys anteriors, l'Ajuntament del Prat concedeix ajuts de fins al 50% de l'IBI (Impost de Béns Immobles) de l'habitatge habitual a persones que estiguin en atur de llarga durada (540 dies en els darrers 2 anys), famílies monoparentals i pensionistes amb escassa capacitat econòmica. 

Per accedir a l'ajut cal estar empadronat al Prat i ser contribuent de l'IBI per l'habitatge habitual, amb independència del seu valor cadastral. A més, la suma dels ingresssos anuals de les persones que conviuen a l'habitatge no pot superar uns límits determinats.

Presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds d'ajuts es poden presentar fins al 7 de maig inclòs.

Per raons sanitàries, enguany es recomana realitzar la presentació de les sol·licituds de l’ajut per via telemàtica, a través de la seu electrònica municipal (https://seu.elprat.cat). Si us cal acompanyament a l’hora de fer el tràmit o bé us sorgeix qualsevol  dubte, contacteu amb el  Servei OAC 360º al telèfon 935 954 414, de dilluns a divendres de 8 a 20 h.  

No obstant aquesta recomanació, si opteu per presentar la sol·licitud de manera presencial, també ho podeu fer a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) de Plaça de la Vila, 1, i al departament de Gestió Tributària al carrer del Centre, 28. En tots dos casos haureu de demanar cita prèvia a https://www.elprat.cat/demana-cita-previa, o al telèfon de l’Ajuntament 933 790 050 i indicar en quina oficina vol ser atès/a.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Acte memòria 14 abril

dijous, 15 abril, 2021 - 14:00

Una placa a la sala de plens recorda l’alcalde i els regidors pratencs afusellats pel franquisme des d’aquest 14 d’abril

La placa es va descobrir durant l’acte d’homenatge a l’alcalde Lluís Serra i...

dimecres, 7 abril, 2021 - 18:45

Una placa en memòria de l’alcalde Lluís Serra i Giribert i altres regidors afusellats per la Dictadura franquista s’instal·larà al Saló de Plens

La placa també recordarà el nom de Joan Nadal Guixà, Moisés Orcol Elía i Joan...
ple abril 2021

dimecres, 7 abril, 2021 - 18:15

El ple mobilitza 12 milions per impulsar la reactivació econòmica i la reconstrucció de la ciutat front a la covid

S’afegeixen als 6 milions invertits l’any passat per fer front a la pandèmia...