Esteu aquí

L'Ajuntament ofereix ajut i assessorament per fer front a les factures d'electricitat, aigua i gas

La llei prohibeix a les companyies subministradores tallar el subministrament si l’impagament es produeix per manca de recursos econòmics

Pobresa energètica.

dijous, 8 juny, 2017 - 12:00

Les persones que tenen dificultats econòmiques i/o laborals per fer front a les factures d’electricitat, aigua i gas, o bé no poden mantenir una temperatura adequada a casa, es poden acollir a un seguit de mesures municipals que, en el context de la llei 24/2015, els poden ajudar. 

La Llei 24/2015 prohibeix a les companyies subministradores efectuar talls de subministrament si l’impagament es produeix per manca de recursos econòmics i les obliga a mantenir el servei de llum, gas i aigua mentre duri la situació de vulnerabilitat o de dificultat econòmica.

L’Ajuntament del Prat està fent una campanya informativa, per diferents mitjans, orientada a les persones en situació de vulnerabilitat perquè es puguin acollir a aquestes mesures. Les persones que estan en aquesta situació poden adreçar-te a la Unitat de Primera Atenció de Serveis Socials, on rebran informació, analitzaran el seu cas i seran acmpanyades perquè puguin sol·licitar els ajuts més adients.

Per reduir l'import de les factures podeu consultar alguns dels consells de les Guies d’Estalvi a la Llar o demanar-ne un exemplar a la UPASS o als diferents equipaments municipals.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...

dimarts, 30 juny, 2020 - 14:15

Les comunitats veïnals recuperen part de la normalitat

Es poden celebrar ja juntes de persones propietàries presencials? És...

dilluns, 29 juny, 2020 - 13:15

El grup de suport a la lactància i criança Areola reprèn les trobades presencials dimecres vinent

El grup de suport a la lactància i criança reinicia l'activitat presencial al...