Esteu aquí

L'Ajuntament ofereix ajut i assessorament per fer front a les factures d'electricitat, aigua i gas

La llei prohibeix a les companyies subministradores tallar el subministrament si l’impagament es produeix per manca de recursos econòmics

Pobresa energètica.

dijous, 8 juny, 2017 - 12:00

Les persones que tenen dificultats econòmiques i/o laborals per fer front a les factures d’electricitat, aigua i gas, o bé no poden mantenir una temperatura adequada a casa, es poden acollir a un seguit de mesures municipals que, en el context de la llei 24/2015, els poden ajudar. 

La Llei 24/2015 prohibeix a les companyies subministradores efectuar talls de subministrament si l’impagament es produeix per manca de recursos econòmics i les obliga a mantenir el servei de llum, gas i aigua mentre duri la situació de vulnerabilitat o de dificultat econòmica.

L’Ajuntament del Prat està fent una campanya informativa, per diferents mitjans, orientada a les persones en situació de vulnerabilitat perquè es puguin acollir a aquestes mesures. Les persones que estan en aquesta situació poden adreçar-te a la Unitat de Primera Atenció de Serveis Socials, on rebran informació, analitzaran el seu cas i seran acmpanyades perquè puguin sol·licitar els ajuts més adients.

Per reduir l'import de les factures podeu consultar alguns dels consells de les Guies d’Estalvi a la Llar o demanar-ne un exemplar a la UPASS o als diferents equipaments municipals.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...

dilluns, 29 juliol, 2019 - 11:45

17a Mostra d’Entitats, comencem a construir plegades!

Durant el mes de juliol s’han formalitzat les inscripcions per participar a la 17a Mostra d’Entitats, que tindrà lloc durant els dies 13, 14 i 15 de desembre,...