Esteu aquí

L'Ajuntament i persones voluntàries planifiquen actes de sensibilització contra el càncer

Amb el Programa de Prevenció i Control del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia (ICO)

L’ICO (Institut Català d’Oncologia) acompanyarà totes les activitats

dimarts, 4 febrer, 2020 - 11:30

L'Àrea de Benestar i Salut de l'Ajuntament del Prat, el Programa de Prevenció i Control del Càncer de l'ICO (Institut Català d'Oncologia) i persones voluntàries planifiquen les accions de sensibilització sobre el càncer que es fan a la ciutat al llarg de l'any.

Dues xerrades

Dues entitats veïnals han organitzat xerrades. La primera, dins del cicle d'activitats del Dia Internacional de les Dones que organitza la vocalia de dones de l'associació veïnal de Jardins de la Pau, es farà el dijous 5 de març a les 17 h, al Centre Cívic Jardins de la  Pau. La sessió tractarà de sensibilitzar les pratenques perquè es facin els controls necessaris per a la detecció precoç del càncer de mama, i aprofundirà perquè incorporin estils de vida saludable.

El Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon, dimarts 31 de març, a les 17.30 h, al Centre Cívic Palmira Domènech, l'associació veïnal del Nucli Antic oferirà una xerrada sobre la detecció precoç del càncer de còlon. Tant aquesta xerrada com l'anterior són d'entrada lliure.

Festa de la Salut i de l'Activitat Física

El dissabte, 18 d'abril, a la plaça de Catalunya, se celebrarà una nova Festa de la Salut i de l'Activitat Física, amb un espai per a la prevenció amb persones voluntàries i les tradicionals activitats i tallers per a tots els públics.

A l'estiu, compte amb el sol

A l'estiu cal rendre precaucions per protegir-nos del sol, i per recordar-nos-ho, entre altres activitats, el diumenge 5 de juliol hi haurà una sessió a la platja on una metgessa revisarà les pigues i taques de la pell a les persones que ho desitgin. L'acció estarà acompanyada d'altres activitats per a tota la família. Aquí podeu veure el vídeo de l'any passat.

Tarda de Festa

Finalment, la tradicional Tarda de Festa (dissabte 17 d'octubre a la plaça de Catalunya) aplegarà a moltes de les entitats i col·lectius pratencs que contribuiran a la sensibilització contra el càncer de mama. Mireu les imatges i els vídeos de les edicions anteriors.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 octubre, 2021 - 14:15

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una ...