Dies mundials de la Salut Mamària i Prevenció del càncer de mama

Edició 2018

Amb la col.laboració de l'artista Cinta Tort (Zinteta), s'han fet  tres tallers (matí i tarda del dimarts 4 de setembre i la tarda del dijous 6 de setembre) amb els objectius de reapropiar-nos i tenir cura del nostre cos, com una forma de fer salut. En aquest cas centrant-nos en la salut mamària i prevenció del càncer de mama. La tarda del 20 d'octubre, Zinteta impartirà un taller de serigrafia de bosses de cotó en el marc de la Tarda de Festa per la Salut Mamària i la Prevenció del Càncer de Mama, el dissabte, 20 d'octubre, a la plaça de Catalunya. Una oportunitat per fer-nos amb una bossa inspirada en el treball de la creadora.

Ja fa molts anys que a la nostra ciutat es commemora el Dia de la Salut Mamària i la Prevenció del Càncer de Mama, amb l'impuls de l'AECC Catalunya contra el Càncer. Des de l'any passat, la preparació s'ha obert amb mesos d'antel.lació i se l'ha donat un caire més comunitari i participatiu, tot i que l'acte "gran" es farà el 20 d'octubre a plaça Catalunya (Tarda de Festa). S'ha començat a primers de setembre a escalfar motors per tal que cada vegada més gent estigui sensibilitzada i dediqui una mica més de temps a la pròpia cura. Més informació a Cuida-te-les!

L'any 2017, es va posar en marxar aquesta innovadora campanya #tocateles Un projecte d'implicació comunitària amb un gran èxit de difusió a la ciutat

Cartell i fullet 2018