Esteu aquí

L’Ajuntament i la Generalitat organitzen la trobada 'Sant Cosme, comunitat educadora'

El 5 de setembre, per a professorat i personal tècnic municipal amb vinculació amb el barri

Sant Cosme, un barri del Prat

dimarts, 4 setembre, 2018 - 13:00

Dimecres 5 de setembre tindrà lloc una trobada de treball adreçada als professorat i tècnics/ques de l’Ajuntament vinculats al barri de Sant Cosme, organitzada per l'Ajuntament del Prat i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

La jornada, anomenada 'Sant Cosme, comunitat educadora', vol donar a conèixer i promocionar la col.laboració entre tot els agents del territori, per impulsar el model d’intervenció comunitària i abordar de manera col·laborativa les necessitats i els reptes del barri

La convocatòria, en el qual es preveu que participin unes 110 persones, s’adreça als i les professionals vinculats als centres i al serveis educatius del barri de Sant Cosme, i tècnics/ques municipals del territori que treballen en l’àmbit de l’educació, social i del treball comunitari. 

Compartir el Pla Educatiu d’Entorn

La jornada vol incrementar el coneixement sobre el Pla Educatiu d’Entorn entre les i els professionals de l’àmbit educatiu del barri de Sant Cosme, i alhora establir una cita en la que conèixer-se i reconèixer-se entre aquelles persones que formen part de la comunitat educativa de Sant Cosme. 

En aquest sentit, les diferents intervencions i tallers proposats volen posar en valor les accions amb dimensió comunitària que s’estan desenvolupant per part dels diferents centres i serveis del territori, assentar les bases per la construcció d’un marc conceptual comú sobre què entenem per treball comunitari en l’àmbit de l’educació i alhora identificar necessitats.

A partir de la visibilització de les experiències comunitàries en marxa al barri, la intenció de l’Ajuntament pratenc es posar en valor la feina feta i identificar estratègies, condicions i contribucions per a poder treballar en aquest entorn des d’una perspectiva més comunitària abordant col.laborativament els reptes que planteja el barri. 

Compartir

Noticies relacionades

Relat de la Festa del Voluntariat, 2019

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:00

Les entitats de voluntariat avaluen la darrera edició de la festa del Voluntariat

El passat dimecres la Taula d’Entitats de Voluntariat es va reunir amb les tècniques municipals del programa d...
Pas de zebra del Prat

dimarts, 16 juliol, 2019 - 08:00

S’instal•len tres nous passos de vianants elevats a proposta dels pressupostos participatius

L’execució de les obres comportarà talls puntuals entre avui i el dilluns 22...

dijous, 11 juliol, 2019 - 11:45

Persones joves nouvingudes al Prat aprofiten l'estiu per millorar el seu català

Els i les participants en tallers d'iniciació a la llengua també visiten diversos espais i equipaments de la ciutat

Una quinzena de persones joves nouvingudes a la nostra ciutat,  de diverses nacionalitats, estan aprofitant aquest mes de juliol per participar en un taller d’iniciació a la llengua catalana. A més de les classes de llengua es fan activitats ...