Esteu aquí

L’Ajuntament i la Generalitat organitzen la trobada 'Sant Cosme, comunitat educadora'

El 5 de setembre, per a professorat i personal tècnic municipal amb vinculació amb el barri

Sant Cosme, un barri del Prat

dimarts, 4 setembre, 2018 - 13:00

Dimecres 5 de setembre tindrà lloc una trobada de treball adreçada als professorat i tècnics/ques de l’Ajuntament vinculats al barri de Sant Cosme, organitzada per l'Ajuntament del Prat i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

La jornada, anomenada 'Sant Cosme, comunitat educadora', vol donar a conèixer i promocionar la col.laboració entre tot els agents del territori, per impulsar el model d’intervenció comunitària i abordar de manera col·laborativa les necessitats i els reptes del barri

La convocatòria, en el qual es preveu que participin unes 110 persones, s’adreça als i les professionals vinculats als centres i al serveis educatius del barri de Sant Cosme, i tècnics/ques municipals del territori que treballen en l’àmbit de l’educació, social i del treball comunitari. 

Compartir el Pla Educatiu d’Entorn

La jornada vol incrementar el coneixement sobre el Pla Educatiu d’Entorn entre les i els professionals de l’àmbit educatiu del barri de Sant Cosme, i alhora establir una cita en la que conèixer-se i reconèixer-se entre aquelles persones que formen part de la comunitat educativa de Sant Cosme. 

En aquest sentit, les diferents intervencions i tallers proposats volen posar en valor les accions amb dimensió comunitària que s’estan desenvolupant per part dels diferents centres i serveis del territori, assentar les bases per la construcció d’un marc conceptual comú sobre què entenem per treball comunitari en l’àmbit de l’educació i alhora identificar necessitats.

A partir de la visibilització de les experiències comunitàries en marxa al barri, la intenció de l’Ajuntament pratenc es posar en valor la feina feta i identificar estratègies, condicions i contribucions per a poder treballar en aquest entorn des d’una perspectiva més comunitària abordant col.laborativament els reptes que planteja el barri. 

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...