Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat, premiat novament per la seva transformació digital

Se li reconeix la implantació i ús de l'administració digital en la seva organització i amb la relació amb la ciutadania i les empreses

La regidora de Govern Obert, Innovació, Participació Ciutadana i Memòria Històrica, Esther García Fernández, amb el diploma acreditatiu del premi, acompanyada per responsables tècnics municipals de govern obert, organització i atenció ciutadana.

dimecres, 29 juliol, 2020 - 08:30

L'Ajuntament del Prat ha rebut, novament, un premi del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC) com a ajuntament capdavanter en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Els premis s'atorguen als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2019 en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions. Els premis es divideixen en diferents categories, segons el nombre d’habitants dels municipis i la seva naturalesa, i s’atorguen en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis de l’AOC.  

Una de les bones pràctiques de l'Ajuntament del Prat mencionades per l'AOC és, per exemple, la publicació en obert de les dades de l'enquesta sobre l'impacte sanitari, social i econòmic de la COVID-19 al Prat.

No és la primera vegada que l’Ajuntament del Prat rep aquest premi, ja que va ser guardonat els anys 2019, 2018, 2017 i 2015, la qual cosa desmostra la trajectòria i importància que el consistori atorga a l’administració oberta digital.

 

Compartir