Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat rep un premi d'Administració Oberta

En reconeixement a la implantació i ús de l'administració digital en la seva organització i amb la relació amb la ciutadania i les empreses

Mijoler premi digital

El regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència del Prat, Lluís Mijoler (dreta), va recollir el premi en nom de l'Ajuntament.

divendres, 27 gener, 2017 - 14:00

L'Ajuntament del Prat ha rebut un premi d'Administració Oberta, que atorga el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC), en el marc del II Congrés de Govern Digital, celebrat aquesta setmana a Barcelona. 

Els premis s'atorguen als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2016 en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions. Aquest reconeixements s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC. Els resultats de l’anàlisi d’aquests indicadors i de l’ús dels serveis d’Administració electrònica es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Els Reconeixements s’han dividit en cinc categories d’acord amb el nombre d’habitants.  En el cas del Prat, municipis de més de 50.000 habitants.  

El regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència del Prat, Lluís Mijoler, va recollir el premi en nom de l'Ajuntament. Tot seguit podeu escoltar una entrevista a Mijoler emesa per El Prat Ràdio (91.6 FM).

 

Compartir

Noticies relacionades