Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat rep el premi Administració Oberta

El guardó valora aspectes com les tramitacions, edictes, factures i notificacions electròniques via web

divendres, 23 gener, 2015 - 14:33

L'Ajuntament del Prat ha rebut un dels premis Administració Oberta, lliutat pel Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Aquests guardons reconeixen l’esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses.

L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc en el marc del primer Congrés de Govern Digital, celebrat els dies 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’AOC (Administració Oberta de Catalunya). Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica, si disposa de seu electrònica i tauler electrònic d’edictes, si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques, o bé si l’Ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

El Prat, tercer
L'Ajuntament del Prat ha rebut el tercer premi en la categoria d'Ajuntament de més de 50.000 habitants, per darrere de Terrassa i Viladecans i per davant de Mollet del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i Reus.

 

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimarts, 14 juny, 2022 - 12:15

Consells davant de la pujada de les temperatures

Davant de l’increment de les temperatures, es recomana hidratar-se...
Plaques fotovoltaiques 2

dimarts, 14 juny, 2022 - 10:45

Un 65% de pratencs i pratenques aposten per la gestió pública de l’energia segons el darrer baròmetre municipal

Com en la primera onada del baròmetre (maig de 2021), l’Ajuntament torna a...