Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat rep el premi Administració Oberta

El guardó valora aspectes com les tramitacions, edictes, factures i notificacions electròniques via web

divendres, 23 gener, 2015 - 14:33

L'Ajuntament del Prat ha rebut un dels premis Administració Oberta, lliutat pel Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Aquests guardons reconeixen l’esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses.

L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc en el marc del primer Congrés de Govern Digital, celebrat els dies 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Els guardons Administració Oberta s’han concedit en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’AOC (Administració Oberta de Catalunya). Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica, si disposa de seu electrònica i tauler electrònic d’edictes, si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques, o bé si l’Ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

El Prat, tercer
L'Ajuntament del Prat ha rebut el tercer premi en la categoria d'Ajuntament de més de 50.000 habitants, per darrere de Terrassa i Viladecans i per davant de Mollet del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i Reus.

 

Compartir

Noticies relacionades

Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...

dimecres, 9 juny, 2021 - 08:45

Ajuts econòmics de l'AMB per pagar el tribut metropolità i la taxa de residus

Per a contribuents que reuneixin determinats requisits i amb l'objectiu d...
Parc Nou

dijous, 3 juny, 2021 - 12:45

La policia local identifica dos joves com a presumptes responsables d’un incendi al Parc Nou després de reforçar el seu operatiu a la zona

També ha obert diligències informatives al respecte, que s’han traslladat al...