Esteu aquí

L'Ajuntament atorga 332.125 euros en 1.535 ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2022/2023

Les AFA, les entitats i la comunitat educativa de la ciutat, elements clau en l’organització de tota la proposta d’activitats

dimecres, 14 setembre, 2022 - 13:15

El passat dilluns 12 de setembre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament va aprovar la concessió de diferents ajuts per a les activitats extraescolars del curs 2022/2023.

L’objectiu de l’Ajuntament amb aquesta convocatòria ha estat el de garantir a totes les famílies de la ciutat la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats, per reforçar així la cohesió social del Prat.

A la convocatòria, s'hi van presentar un total de 1.945 sol·licituds, de les quals s’han aprovat 1.535. En total, s'hi destinaran 332.125 euros.

Consultes i període de recurs

Els ajuts atorgats i les sol·licituds d’ajuts desestimades es notificaran avui, 14 de setembre, per SMS al telèfon mòbil i a l’adreça de correu electrònic introduïda a la sol·licitud. La consulta dels atorgaments també es troba disponible en aquest enllaç, amb la informació del expedient rebuda per SMS i correu electrònic.

El període per efectuar qualsevol recurs és del 15 de setembre al 17 d’octubre de 2022. El tràmit es podrà fer, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC).

D'altra banda, per fer les inscripcions a les activitats extraescolars és imprescindible mostrar la notificació electrònica de l’ajut concedit a l’entitat.

Les AFA, les entitats i la comunitat educativa, elements clau

Des de fa temps, el Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat es construeix gràcies a les sinergies de treball de tots els agents que conformen la comunitat educativa de la ciutat: famílies, entitats, associacions i els propis Serveis municipals d’Educació de l’Ajuntament.

Les activitats extraescolars d’enguany són fruit del treball d’una comunitat educativa enfortida que pretén generar una proposta integradora i a la qual totes les famílies tinguin accés.

Tota aquesta dedicació es complementa amb el treball que realitzen les entitats esportives, culturals i de lleure educatiu de la ciutat, que, gràcies a la seva àmplia oferta, ofereixen activitats de qualitat a tota la ciutadania, també al suport de les àrees municipals d’Esports i Cultura.

Per acabar, també és necessari posar en valor el treball que duu a terme l’Àrea d’Acció Social i Comunitària, a través de l’Oficina Integral d'Atenció Social (OIAS), amb la tramitació i gestió dels ajuts a les activitats extraescolars.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 31 gener, 2023 - 11:30

Inici de l'Aula de Salut 2023

Més complicitats i temàtiques d'actualitat per a una millor comprensió i...

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...

divendres, 27 gener, 2023 - 10:00

Artefactes Escènics tanca el seu procés amb Sònia Gómez

El grup d’alumnes d’aquest espai de creació de L’Escola d’Arts en Viu...