Esteu aquí

La Taula LGBTI del Prat s’obre a la participació ciutadana

dimarts, 6 abril, 2021 - 11:15

Al maig es posarà en marxa la Taula LGB­TI del Prat, un espai participatiu per im­pulsar accions, idees i col·laboracions en la implementació de polítiques LGBTI al municipi.

Aquest serà un pas més per dur a efec­te l’aprovació del Pla Local per la Diversi­tat Sexual, Afectiva i de Gènere. La taula estarà integrada per personal tècnic de l’Ajuntament i per tota aquella ciutadania, entitats i col·lectius que en vulguin formar part.

El paper del món local és primordial per promoure societats més igualitàries i respectuoses amb les diversitats i la llibertat i per això l’Ajuntament impulsa aquest espai a on encabir tots els agents que volen formar part en la lluita i la defensa dels drets de la comunitat LGTBI.

Voleu formar-ne part?

Si voleu participar a la Taula LGTBI contac­teu amb el Programa Municipal de Femi­nisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...
Estany Sant Maurici

dimarts, 24 maig, 2022 - 19:30

L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

El nou espai serà de plataforma única, obert als carrers del voltant i amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...