Esteu aquí

La proposta veïnal #HolaBanderola vol guarnir els balcons i celebrar l'arribada de l'estiu

dijous, 11 juny, 2020 - 16:00

Ja queda poc per a l'arribada de l'estiu i els Centres Cívics Sant Jordi-Ribera Baixa, Jardins de la Pau i Palmira Domènech conviden la ciutadania a participar en aquesta proposta de creació veïnal de banderoles decoratives per omplir de colors la ciutat! 

Participació veïnal i d'entitats

Amb el projecte #HolaBanderola proposem que decoreu els balcons i finestres amb unes banderoles ben festives i alegres, que es faran a casa. Molts grups de veïnes i veïns ja han posat fil a l'agulla per crear les seves banderoles i donar idees a la resta de la ciutat. En són bons exemples la Cooperativa Obrera de Viviendas, l'Associació de Veïns de Llevant, el veïnat de la plaça Constitució o l'Associació de Veïns de la Barceloneta. Podem comptar també amb consells i propostes d'artistes DIY com Kaotika, diferents talleristes habituals dels centres cívics, l'associació de Puntaires del Prat, el Grup de Manualitats de l'Associació de AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, el grup ScrapPrat i l'associació El Prat Crea. El projecte també arrenca amb la participació activa des de diferents EBAS del servei d'Acció Social de la ciutat, i del Pla d'Actuació de Sant Cosme. Però això no fa més que començar! Esperem que la resta de pratencs i pratenques feu també les vostres banderoles fent volar la imaginació! 

Descarregueu-vos els materials

Us animeu a participar? Descarregueu-vos la plantilla #HolaBanderola, penseu la tècnica que voleu utilitzar, i mans a l'obra! Les banderoles poden ser de diferents materials i tècniques, com ara feltre, tela, paper, materials reciclats i posant en pràctica diverses tècniques, com l'scrapbook, el ganxet, el dibuix, décopatch, collage, tot s'hi val! En els pròxims dies podreu seguir els vídeo-tutorials fets per veïnes del Prat que penjarem a les xarxes socials amb un munt d'idees. A més, el cap de setmana del 21 de juny, que és el primer dia d'estiu, serà quan començarem a penjar les banderoles als balcons i finestres entre totes per decorar la ciutat!

No us oblideu de compartir les fotos i/o vídeos de les vostres banderoles a les xarxes socials amb el hashtag #HolaBanderola i etiquetant als centres cívics, per tal que podem fer d'altaveu i donar inspiració a tothom que es vulgui sumar a la proposta!

Trobareu tota la informació i videotutorials a: elprat.cat/cultura/holabanderola

 

Plantilles

Plantilla #HolaBanderola (pdf - 14386 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...