Arrenca el projecte #HolaBanderola per guarnir els balcons i celebrar l'arribada de l'estiu!

Ja queda poc per l'arribada de l'estiu, i des dels Centres Cívics Ribera Baixa, Palmira Domènech i Jardins de la Pau us convidem a participar en aquesta proposta de creació veïnal de banderoles decoratives per omplir de colors la ciutat!

Amb el projecte #HolaBanderola us proposem que decorem els balcons i finestres amb unes banderoles ben festives i alegres, que farem a casa. Farem volar la nostra creativitat acompanyades, ja que des dels Centres Cívics us anirem facilitant una plantilla i una sèrie de vídeo-tutorials, que estem creant amb les entitats, grups, veïnes i veïns, per a poder fer les nostres decoracions de manera fàcil.

Les banderoles poden ser de diferents materials i tècniques, com ara feltre, tela, paper, materials reciclats i posant en pràctica diverses tècniques, com l'scrapbook, el ganxet, el dibuix, décopatch, collage, tot s'hi val!

Us animeu a participar d'aquest projecte? Descarregueu-vos la plantilla #HolaBanderola, penseu la tècnica que voleu utilitzar, i mans a l'obra! Recordeu que en els pròxims dies podràs seguir els vídeo-tutorials que penjarem a les xarxes socials i en aquest espai amb un munt d'idees.

No us oblideu de compartir les fotos i/o vídeos de les vostres banderoles a les xarxes socials amb el hashtag #HolaBanderola, per tal que els centres cívics podem fer d'altaveu i donar inspiració a tothom que es vulgui sumar a la proposta!

Materials descarregables

Plantilla en format A4 per fer la teva banderola. Les mides són 19 cm x 20 cm. 

Descarrega PDF (pdf - 14386 bytes)