Esteu aquí

La preinscripció a educació infantil, primària i secundària serà del 29 de març al 9 d’abril

dimecres, 13 març, 2019 - 12:00

S'acosta el període de preinscripcions escolars i, com cada curs, l’Ajuntament del Prat ofereix a les famílies tota la informació disponible, per facilitar-les el procés de selecció de preferència de centre educatiu per als seus fills i filles. Podeu accedir-hi a través de www.elprat.cat/educacio.

Han de fer la preinscripció les famílies amb fills o filles que el curs vinent començaran P3 o que iniciaran 1r d’ESO, o que necessiten canviar de centre, o que són nous al municipi i volen accedir per primera vegada a qualsevol nivell educatiu. 

Podeu conèixer les característiques i projectes de cada centre a través de les jornades de portes obertes que organitzen els centres educatius.

La sol·licitud de preinscripció es podrà presentar presencialment al centre educatiu sol·licitat en primera opció o bé a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), en aquest últim cas reservant cita prèvia a partir del 18 de març.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 març, 2019 - 08:00

Foment de la cura de la boca i la dentadura entre la població del Prat

El 20 de març s’ha celebrat el Dia Mundial de la Salut Bucodental

divendres, 22 març, 2019 - 02:45

Trobades entre professionals de les escoles bressol municipals

Aquesta setmana, amb motiu dels canvis que s’estan realitzant en l’organització de les escoles bressol, s’ha iniciat un treball de reflexió...

dijous, 21 març, 2019 - 12:45

Arriba la nova proposta de cursos i tallers per a la primavera

Les inscripcions començaran el dilluns 1 d’abril, a partir de les 16.30 h