Esteu aquí

La preinscripció a educació infantil, primària i secundària serà del 29 de març al 9 d’abril

dimecres, 13 març, 2019 - 12:00

S'acosta el període de preinscripcions escolars i, com cada curs, l’Ajuntament del Prat ofereix a les famílies tota la informació disponible, per facilitar-les el procés de selecció de preferència de centre educatiu per als seus fills i filles. Podeu accedir-hi a través de www.elprat.cat/educacio.

Han de fer la preinscripció les famílies amb fills o filles que el curs vinent començaran P3 o que iniciaran 1r d’ESO, o que necessiten canviar de centre, o que són nous al municipi i volen accedir per primera vegada a qualsevol nivell educatiu. 

Podeu conèixer les característiques i projectes de cada centre a través de les jornades de portes obertes que organitzen els centres educatius.

La sol·licitud de preinscripció es podrà presentar presencialment al centre educatiu sol·licitat en primera opció o bé a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), en aquest últim cas reservant cita prèvia a partir del 18 de març.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...