Preinscripció a escoles i instituts

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha publicat la Resolució que regula el procés de preinscripció.

A través del següent enllaç Ensenyament de la Generalitat podeu accedir a la informació detallada.

El període per fer la preinscripció escolar per al proper curs serà del 13 al 24 d’abril.  Abans de la preinscripció cal demanar cita prèvia a partir del 28 de març. Podeu accedir a través del següent enllaç.

Per tal que les famílies amb  infants que han de començar P3 o primer d’ESO, o bé que vulguin canviar de centre,  tinguin la informació necessària, s’envia als seus domicilis informació convenient a tenir en compte: llibrets informatius amb les característiques dels centres, plànol de les zones d’adscripció, criteris d’admissió, documentació a presentar.

Per facilitar l’elecció de centre entre el 22 de febrer i el 07 de març s'organitzen unes jornades de portes obertes als centres educatius. 

Seguint les recomanacions sobre el procés de preinscripció, acordades el passat 4 d’abril, en sessió plenària de direccions de centres públics i concertats, conjuntament amb els presidents de les respectives Comissions de Garanties d’Admissió i l’OME,  la informació a les famílies sobre el procés de preinscripció serà la que es recull a la normativa vigent. Per tant, no s’informarà sobre aspectes relacionats amb les sol·licituds rebudes, o càlcul de possibilitats, atès que d’una altra manera es fa impossible garantir la mateixa informació a tots els interessats.

Documentació

Consulteu els diferents continguts informatius:


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres continguts relacionats

Infantil i Primària

Etapa d’escolarització obligatòria per als infants de 3 a 12 anys.

Secundària

Etapa d’escolarització obligatòria per a nois i noies de 12 a 16 anys.

El PRATfamílies

Impulsar i coordinar accions de formació i dinamització per a les famílies amb fills i...