El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha publicat la Resolució EDU/452/2019, de 21 de febrer que regula el procés de preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020. Podeu consultar la resolució a través de l'enllaç.

A través del següent enllaç Ensenyament de la Generalitat podeu accedir a la informació detallada.

El període per fer la preinscripció escolar per al proper curs serà del 29 de març al 9 d'abril.  La preinscripció es podrà presentar presencialment al centre educatiu sol·licitat en primera opció o bé a l’Oficina Municipal d’Escolarització, OME,  i en aquest últim cas reservant cita prèvia a partir del dia 18 de març. 

Per tal que les famílies amb  infants que han de començar P3 o primer d’ESO, o bé que vulguin canviar de centre,  tinguin la informació necessària, s’envia als seus domicilis informació convenient a tenir en compte: llibrets informatius amb les característiques dels centres, plànol de les zones d’adscripció, criteris d’admissió, documentació a presentar.

Per facilitar l’elecció de centre entre el 15 i el 28 de març s'organitzen unes jornades de portes obertes als centres educatius. 

Per garantir la mateixa informació a totes les persones interessades, la informació a les famílies sobre el procés d'inscripció serà la que es recull a la normativa vigent. Per tant, no s'informarà sobre aspectes relacionats amb les sol·licituds rebudes, o càlcul de possibilitats.

IMPORTANT: Resultat del sorteig del dia 9 de maig

Documentació

Consulteu els diferents continguts informatius:


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres continguts relacionats

Infantil i Primària

Etapa d’escolarització obligatòria per als infants de 3 a 12 anys.

Secundària

Etapa d’escolarització obligatòria per a nois i noies de 12 a 16 anys.

El PRATfamílies

Impulsar i coordinar accions de formació i dinamització per a les famílies amb fills i...