Esteu aquí

La platja del Prat, plenament activa des del mes de juny

El cinema a l’aire lliure s’aproparà a les guinguetes els dissabtes de juliol

Platja del Prat 2018

dilluns, 4 juny, 2018 - 10:15

La temporada de platja arrenca al Prat amb un munt d’activitats previstes perquè tot tipus de públics puguin gaudir-la mentre duri la calor. A més, s’ha reforçat el transport públic per arribar-hi, han reobert les guinguetes i està a punt d’activar-se el servei de socorrisme. Per agrupar tota la informació relativa a l’actualitat i als usos del litoral, l’Ajuntament ja ha posat en marxa la web Viu l'estiu al Prat.

L’agenda d’activitats obliga a reservar molts dies en el calendari dels mesos d’estiu. Per als més esportistes, la primera cita va ser ahir 3 de juny, amb la Regata social de vela, però n’hi haurà més, com el Torneig 4x4 de volei platja, el 9 de juny, i el Torneig de Beach tennis, el 14 de juliol, sense oblidar els cursos que organitza el Centre Municipal de Vela. La platja també acollirà diferents jornades de sensibilització, com les vinculades al Dia del Càncer de pell i al del Medi ambient, i les dirigides als infants, Socorristes per un dia i Descobreix la platja jugant. A aquestes activitats puntuals, s’hi sumen les de la programació habitual del CRAM i les visites guiades a la Pineda de Can Camins, que no s’aturen durant l’estiu.

Films independents i familiars

El litoral del Prat és, per tercer any, un dels escenaris escollits per a les projeccions gratuïtes de Cinema Lliure a la Platja. S’hi faran tres sessions en dissabtes de juliol, en què es podran veure dues cintes de cinema independent de qualitat en VOS i una d’infantil, en tots els casos precedides d’un curtmetratge produït a la ciutat i amb música a càrrec d’iCAT. L’emplaçament serà en cada ocasió al costat d’una guingueta diferent. Precisament, a partir del 13 de juny, aquestes ampliaran els horaris, allargant fins a les 3.30h en divendres, dissabte i diumenge, i acolliran activitats culturals i d’oci diverses.

Els mitjans més recomanables per arribar a la platja durant l’estiu són a peu i en bicicleta, seguint el camí per a vianants o el carril bici que hi connecta des del nucli urbà, o bé en transport públic, agafant l'autobús PR3, que des de l’1 de juny circula tots els dies cada 30 minuts, o el Platja Exprés, que des del 2 de juny també surt cada 30 minuts. Per als qui s’hi apropin en vehicle particular, s’hi ha habilitat aparcaments, gratuïts per a residents del Prat que duguin el distintiu visible.

Tota la informació centralitzada

Amb l’arribada de l’estiu, s’activen també el servei de salvament i socorrisme, a partir del 16 de juny, i el servei fix de policia a la platja, des de l’1 de juny fins al 30 de setembre. Tota la informació sobre les activitats, serveis i equipaments que es fan al litoral, així com sobre com arribar-hi o les recomanacions per tenir-ne cura estan recollides a la web Viu l'estiu al Prat, que es mantindrà activa durant tota la temporada d’estiu.    

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:15

Porta del Delta convida a descobrir el Prat amb un nou vídeo promocional que posa en valor el turisme sostenible

La peça ja s’ha estrenat a les xarxes socials i es podrà veure també a l...

divendres, 25 novembre, 2022 - 19:00

El pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat

La 49a edició d’aquest emblemàtic esdeveniment tindrà lloc els dies 2, 3 i 4...