Esteu aquí

La platja, amb la sorra llaurada i neta per acollir banyistes a partir de dilluns

Properament es retiraran les pedres acumulades al costat del Centre Municipal de Vela i es farà l'aportació anual de sorra per part de l'Autoritat Portuària

Llaurada de la platja del Prat, a càrrec de l'AMB, a mitjans de maig.

divendres, 5 juny, 2020 - 11:30

Amb l'entrada del nostre municipi a la fase 2 de la desescalada del confinament per la COVID-19, dilluns vinent dia 8 de juny, la platja del Prat tornarà a acollir persones que hi aniran a banyar-se i a prendre el sol. 

Llaurada de la sorra

A mitjans de maig, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va fer la llaurada de la sorra de la platja mitjançant tractors amb arada. D'aquesta manera l'arena s'aireja i els rajos del sol hi fan una funció desinfectant. Així, el tram de Can Camins de la platja ja està preparat per rebre els i les banyistes. Mireu el vídeo situat al final d'aquesta informació.

Espedregament de la zona situada al costat del Centre de Vela

Properament, tan aviat tingui els permisos, l'Ajuntament procedirà a retirar les pedres acumulades a la platja situada al costat de ponent del Centre Municipal de Vela. Aquestes pedres són el resultat de la destrossa d'una escullera provocada pel temporal Glòria. Els rocs es trituraran i, un cop convertits en grava, s'estendrà sobre el terra de l'aparcament de vehicles proper. Divesos cartells informaran al públic de la situació d'aquesta zona de la platja. 

Aportació anual de sorra

A finals de juny o principis de juliol començarà l'aportació anual de sorra, justament al sector de la platja que s'ha d'espedregar. La draga contractada per l'Autoritat Portuària de Bacelona hi abocarà 80.000 metres cúbics d'arena procedent de Port Ginesta. Aquesta operació anual es fa per lluitar contra la regressió costanera provocada pels dics del port barceloní.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:00

La Biblioteca Antonio Martín modifica serveis i horaris

Seguim actius i connectats per a oferir cultura de proximitat

divendres, 30 octubre, 2020 - 14:30

Entren en vigor noves mesures per reduir els contagis de COVID-19

De divendres a diumenge no es pot sortir del Prat, tret de casos...

divendres, 30 octubre, 2020 - 14:30

Se suspèn l'activitat presencial al Ribera i la pràctica cultural continua en línia

Les restriccions estaran vigents fins al pròxim 13 de novembre