Esteu aquí

La incidència de la COVID-19 continua sent baixa a les escoles i instituts del Prat

Des de dilluns de la setmana passada s'han detectat 12 nous casos positius entre la comunitat educativa i s'han confinat 9 dels 350 grups bombolla de la ciutat

dimarts, 13 octubre, 2020 - 13:00

Des del darrer balanç publicat la setmana passada, al Prat s'han detectat 12 nous casos positius de COVID-19 entre la comunitat educativa local. Això ha comportat, com a mesura preventiva, l’aplicació dels protocols corresponents: s’han confinat 9 grups bombolla dels 350 que hi ha a la ciutat. Per tant, la immensa majoria de l’activitat lectiva de la ciutat segueix treballant de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes.

Els centres que s’han vist afectats per la presència d’aquests casos positius aquesta darrera setmana són els instituts Illa del Banyols, Baldiri Guilera, Estany de la Ricarda i Ribera Baixa, i les escoles Josep Tarradellas, Jacint Verdaguer, Bernat Metge i Charles Darwin.

Aplicació del protocol

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius i s’han pres les mesures previstes.

Podeu consultar la informació dels casos positius de COVID-19 que vagin sorgint de cada centre a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya https://tracacovid.akamaized.net/index.html#/, que  s'actualitzen a mesura que hi hagi la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...