Esteu aquí

El 96 % dels grups escolars del Prat mantenen les classes presencials

Des de dimarts de la setmana passada s'han detectat 13 nous casos positius de COVID-19 entre la comunitat educativa

dilluns, 5 octubre, 2020 - 13:00

Des del darrer balanç publicat la setmana passada, al Prat s'han detectat 13 nous casos positius de COVID-19 entre la comunitat educativa local. Això ha comportat, com a mesura preventiva, l’aplicació dels protocols corresponents: s’han confinat 13 grups bombolla dels 350 que hi ha a la ciutat. La gran majoria de l’activitat lectiva de la ciutat - el 96 % dels grups - segueix per tant treballant de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes.

Els centres que s’han vist afectats per la presència d’aquests casos positius són els instituts Illa del Banyols, Les Salines, Salvador Dalí i Baldiri Guilera, i les escoles Sant Jaume, Josep Tarradellas, Can Rigol i Ramon Llull.

Aplicació del protocol

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius i s’han pres les mesures previstes.

Podeu consultar la informació dels casos positius de COVID-19 que vagin sorgint de cada centre a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya https://tracacovid.akamaized.net/index.html#/, que  s'actualitzen a mesura que hi hagi la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada

dijous, 17 juny, 2021 - 14:00

El certificat digital per a les comunitats veïnals és ja obligatori per fer qualsevol tràmit amb l’administració

Si necessiteu ajuda per obtenir-lo us podeu posar en contacte amb el Servei...