Esteu aquí

El 96 % dels grups escolars del Prat mantenen les classes presencials

Des de dimarts de la setmana passada s'han detectat 13 nous casos positius de COVID-19 entre la comunitat educativa

dilluns, 5 octubre, 2020 - 13:00

Des del darrer balanç publicat la setmana passada, al Prat s'han detectat 13 nous casos positius de COVID-19 entre la comunitat educativa local. Això ha comportat, com a mesura preventiva, l’aplicació dels protocols corresponents: s’han confinat 13 grups bombolla dels 350 que hi ha a la ciutat. La gran majoria de l’activitat lectiva de la ciutat - el 96 % dels grups - segueix per tant treballant de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes.

Els centres que s’han vist afectats per la presència d’aquests casos positius són els instituts Illa del Banyols, Les Salines, Salvador Dalí i Baldiri Guilera, i les escoles Sant Jaume, Josep Tarradellas, Can Rigol i Ramon Llull.

Aplicació del protocol

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius i s’han pres les mesures previstes.

Podeu consultar la informació dels casos positius de COVID-19 que vagin sorgint de cada centre a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya https://tracacovid.akamaized.net/index.html#/, que  s'actualitzen a mesura que hi hagi la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre