Esteu aquí

La gent gran de la Palmira es manté activa

Durant aquests dos mesos hem compartit diferents activitats i propostes virtuals per mantenir el vincle entre el veïnat

dimecres, 13 maig, 2020 - 14:30

Passar d'anar a les activitats de l projecte"Entrena la ment", jugar al Rumi o dinar totes plegades a la Colla del traje a no poder sortir de casa no és gens fàcil, però la gent gran assídua a La Palmira no ha volgut perdre's l'oportunitat de seguir en contacte de manera virtual i sentir-se així una mica més acompanyada durant el confinament.

Propostes per a tots els gustos

Els dimarts i dijous fem treballar una mica a la ment amb reptes d'Entrena la ment: endevinalles, paraules amb les lletres desendreçades, distribuir en categories diferents noms... Tot per mantenir activa la ment. 

Durant la setmana de Sant Jordi, es va proposar una manualitat per crear una rosa i les més entusiastes van compartir vídeos on llegien poemes i petites històries. També es va aprofitar per aprendre a fer servir l'App de la E-biblio, una eina molt útil en aquests temps.

D'altra banda, la gent gran ha format part també de diverses iniciatives a les xarxes, com ara el projecte CuinemPerCuidar, amb el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, i les recomanacions audiovisuals que recollim i compartim cada setmana. El grup de gent gran ha participat amb molta il·lusió enviant receptes dels plats que cuinaven i recomanant programes de TV i pel·lícules que els agradaven.

Com els aparells electrònics, les apps i les plataformes digitals poden ser un maldecap, fins i tot per als més experts, vam poder compartir i resoldre dubtes i problemes que teníem sobre aquestes eines.

Un espai per trobar-se

La sala gran de la Palmira s'omplia de diferents activitats cada dia: gent que va a jugar a jocs de taula i a fer activitats per a la memòria, veïnes que es reuneixen per cosir, companyes que participen en el grup de 'Llegim per a tu'... Però sobretot és un lloc on trobar-se i passar una bona estona amb les veïnes. I és això el que s'ha volgut traslladar al món virtual: un espai en línia perquè la gent gran es pugui reunir i compartir moments.

Per participar en les activitats de gent gran en línia, podeu contactar amb nosaltres a ccpalmiradomenech@elprat.cat o trucar-nos al 93 479 45 35 (dies laborables, de 10 a 13h).

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...
oferta_formativa_cultura

dilluns, 17 gener, 2022 - 15:00

Una nova oferta formativa de tallers, cursos i xerrades als centres culturals per als mesos de febrer a maig

Les inscripcions començaran el dilluns 24 de gener, a partir de les 16.30 h

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...