Esteu aquí

Arriba el receptari veïnal des de casa "Cuinem Per Cuidar"

El receptari recull totes les receptes que s'han compartit a les xarxes amb l'etiqueta #CuinemPerCuidar

dijous, 30 abril, 2020 - 12:30

Ara que la gran majoria de persones som a casa, molts veïns i veïnes del Prat poden trobar més temps que mai per fer gala de la seva passió per la gastronomia.  Les cuines són un espai més on passar el temps i experimentar, fent plats i receptes magnífiques, i alhora cuidant-nos a nosaltres i a qui tenim més a prop.

Des dels projectes de gastronomia del CC Palmira Domènech i del CC Sant Jordi-Ribera Baixa es va fer una crida a principis d’abril per compartir a les xarxes socials tot aquest art i iniciatives gastronòmiques sota l'etiqueta #CuinemPerCuidar . L'objectiu és compartir receptes entre el veïnat, com ja fèiem des de les cuines dels centres cívics, amb activitats com “La Cocina de Mi Vecina” al Ribera i “El Receptari del Barri” a la Palmira. 

Moltes veïnes i veïns han compartit aquells plats i receptes preparats a casa durant aquestes setmanes. Entrants, plats principals, postres, elaboracions de cuina tradicional i experiments innovadors han arribat pels diferents canals digitals dels centres cívics. També hi ha hagut una protagonista especial a les receptes: la Carxofa Prat, sumant-nos a la campanya #MengemCarxofa per promoure aquest producte de temporada local. El  colofó va ser la proposta de La Capsa i les Escarxofes del Prat de l'Escarxofa&Jazz al balcó. 

Avui es publica un receptari virtual on es podran consultar totes les receptes i l’elaboració dels àpats que el veïnat ha compartit amb nosaltres durant aquest mes. Però, això no s’atura! Podeu seguir compartint les vostres propostes culinàries a les xarxes socials, etiquetant-nos i utilitzant el hashtag #CuinemPerCuidar , i nosaltres compartirem les receptes per continuar cuidant a la comunitat gastronòmica pratenca entre tots i totes.

Descarrega el Receptari

Receptari Cuinem per Cuidar (pdf - 16024062 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...