Esteu aquí

Mantingueu la ment activa amb les propostes virtuals d'Entrena la ment

Cada dimarts es penjarà al Facebook de la Palmira una nova activitat

dimarts, 31 març, 2020 - 14:00

Cada dimarts i dijous la sala gran de la Palmira s'omple de gent que vol exercitar la ment. Des d'endevinar la paraula a jocs de mímica, "pasapalabra", el joc de les pel·lícules... tot per poder passar una estona amb les veïnes mentre mantenim activa la ment.

En la situació actual s'ha volgut fer una proposta virtual. Per una banda, els grups d'Entrena la ment dels dimarts i els dijous rebran cada setmana activitats per poder seguir treballant a casa.Per l'altra, els dimarts es penjarà a Facebook una endevinalla o un llistat de paraules desendreçades perquè tothom pugui mantenir-se actiu.

Amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat a les activitats que es fan amb la gent gran al centre i així poder mantenir el contacte amb el veïnatge.

Exemple d'activitat virtual

Tots els dimarts es publicaran dos tipus d'activitats

Per una banda estan les endevinalles (com aquesta de la foto). Es tracta d'un exercici que us ajudarà a pensar més enllà del significat literal de les paraules. Podeu agafar el temps que necessiteu, hi ha algunes que no són gaire fàcils! 

Per l'altra tenim les paraules desendreçades. Us posarem un llistat de paraules que tenen les lletres desendreçades. Heu d'ordenar-les per tal de crear una paraula, però hi ha trampa! Sobra una de les lletres. Aquesta activitat ha de fer-se el més ràpid possible, us ajudarà en l'agilitat mental. 

Els dimecres donarem la resposta de cada activitat.

Compartir

Noticies relacionades

alcalde_pressupostos.jpg

dimarts, 11 agost, 2020 - 13:15

L'alcalde Mijoler anuncia que l’Ajuntament del Prat no cedirà al govern central els seus estalvis perquè els necessita per paliar la crisi de la covid

“Els estalvis de la gent del Prat han de servir per ajudar la gent del Prat,...

dilluns, 3 agost, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

divendres, 31 juliol, 2020 - 12:30

L'Ajuntament ja ha atorgat els primers 54.000 € d'ajuts a comerços que pateixen la crisi de la COVID-19

Són ajudes per facilitar que els establiments de la ciutat puguin reobrir o...