Esteu aquí

La Generalitat ampliarà i reformarà el CAP Doctor Pujol i Capsada

Hi destinarà 3,7 milions d'euros.

dimecres, 11 juny, 2008 - 10:45

El Govern de la Generalitat ha aprovat destinar 50,4 milions d’euros a la millora de diversos hospitals i quatre centres d'atenció primària (CAP) d'arreu de Catalunya, entre els quals el CAP Doctor Pujol i Capsada de la nostra ciutat.

La Generalitat invertirà 3,7 milions d'euros en l'ampliació i reforma del CAP Doctor Pujol i Capsada, amb l'edificació de planta baixa i un pis. La superfície d’obra nova serà de 2.153 m², i la de reforma de 1.345 m².

El centre comptarà amb deu consultes de medicina general, quatre consultes de pediatria, cinc consultes polivalents, dues consultes PASSIR (atenció sexual i reproductiva), una àrea d’atenció continuada, un centre de rehabilitació; CASD (atenció i seguiment de drogodependències), un centre de salut mental amb quatre consultes, i una àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

Repartiment àpats a domicili durant situació de confinament

diumenge, 7 juny, 2020 - 10:30

L’Ajuntament ha destinat prop de 145.000 euros a targetes moneder per a la compra d’aliments des de l’inici de la pandèmia sanitària

A més de distribuir targetes de prepagament per a la compra d’aliments...
Imatge d'arxiu dona parlant per telèfon

dissabte, 6 juny, 2020 - 10:30

Els serveis municipals d’Acció social detecten que més de 200 persones grans de la ciutat necessiten algun tipus d'ajut per la crisi de la Covid19

En total, s'ha contactat amb més de 2.900 llars on hi viuen persones grans...

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

La menstruació, desmuntant mites

Al SISA, les nenes, adolescents i joves, i també les famílies, poden...