Esteu aquí

La Festa del Voluntariat 2022 ja té data i hora

dimarts, 10 maig, 2022 - 10:45

El proper divendres 27 de maig a les 18 h, a la plaça de Catalunya, es durà a terme una nova edició de la Festa Voluntariat del Prat. Com cada any, l'objectiu d’aquesta trobada és agrair i posar en valor la tasca de les persones voluntàries del Prat.

Tasca que ajuda a tenir una millor convivència i que vincula el teixit associatiu amb la ciutadania del Prat per tal de potenciar la solidaritat i la cohesió social.

La Festa, a punt

La Taula del Voluntariat, configurada per entitats amb projectes de voluntariat i persones voluntàries, ha estat l'encarregada de treballar durant els darrers mesos la proposta final de la festa.

Enguany, la idea principal ha estat tornar una festa participativa on tota la ciutadania està convidada a prendre-hi part.

La benvinguda de les persones voluntàries i la dinamització de la jornada anirà a càrrec de la Marta López i el Ramon Martí, tècnics del Servei de Formació i Assessorament a Entitats i del Punt de Voluntariat del Prat. Tot seguit, tindrà lloc el parlament institucional i l’acte d’agraïment.

Seguidament, es durà a terme un cercle de percussió a càrrec de “Le Cercle de Percussion” ja que en aquesta festa, els voluntaris i voluntàries del Prat es volen fer veure i escoltar.

Un cop acabada la primera activitat, serà el torn del grup de percussió inclusiu de l'Escola d'Arts en Viu del Prat, que oferirà a les persones assistents un petit concert on participaran les usuàries i les voluntàries del projecte.

A més durant la trobada, hi haurà un espai on es podrà obtenir informació dels tots projectes de voluntariat que es realitzen a la nostra ciutat.
Informació

Si voleu participar o si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, situat a Cases d'en Puig, a través del telèfon 93 379 00 50 o per correu electrònic a voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 14:00

Ja disponible el número de novembre de la revista Viure+ de la gent gran

La revista Viure+ del mes de novembre ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. Viure + és la ...
Oficina Integral d'Atenció Social 1

dimecres, 30 novembre, 2022 - 12:45

El Prat, tercer municipi català amb una millor inversió social segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat

Amb 182,94 € per habitant i any, el Prat és el tercer municipi català amb...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...