La plaça Catalunya acull una nova edició de la festa del Voluntariat

A la festa van participar al voltant de 100 persones voluntàries que col·laboren dels projectes que ofereixen les diferents entitats del Prat

El passat divendres 27 de maig es va dur a terme a la plaça Catalunya, la 7a Festa del Voluntariat del Prat. Un acte de reconeixement a la tasca que fan totes les persones voluntàries per millorar la cohesió social de la ciutat.

La festa va arrencar amb unes paraules de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. En elles, va destacar la gran quantitat de voluntàries i voluntaris que té la ciutat treballant sota l’aixopluc de les més de 70 entitats que ofereixen projectes de voluntariat a la ciutat.

Després de l’agraïment de l'alcalde, es va gaudir d’un animat i sorollós cercle de percussió del qual van participar més de 100 voluntàries i voluntaris de la nostra ciutat. El cercle de percussió va estar dinamitzat per Le Cercle de Percussión que desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits de la salut i el lleure amb vincles al nostre municipi.

Un cop acabat el cercle de percussió va arribar un dels moments més esperats de la tarda. El Grup de Percussió Inclusiu de l’Escola d’Arts en Viu va brindar un emotiu i esplèndid concert confeccionat especialment per la festa del Voluntariat. El Grup de Percussió Inclusiu és una de les millors mostres del que representa l’acció comunitària al Prat, ja que participen persones del Prat amb diversitat funcional i alumnes dels programes de música de L'Escola d'Arts en Viu com a voluntàries.

Per tancar l’esdeveniment, la regidora Ester García va transmetre als presents unes paraules d’agraïment per la seva tasca, fent una menció especial al projecte que promou la Fundació Rubricatus d’aprofitament tèxtil que va ser l’encarregada de confeccionar els obsequis que es van entregar a totes les persones voluntàries del Prat.

A continuació podeu veure les fotos de la festa en aquest enllaç.

 

Si vols conèixer o compartir informació de l'esdeveniment ho pots fer mitjançant els següents hashtags: 

#FestadelVoluntariat
#ElPratVoluntariat
#ElPratEntitats

Recorda que @ElPratParticipa és el nostre nom d'usuari a Instagram i Twiter.  

US HI ESPEREM A TOTES! 

Per a més informació es pot contactar amb el Punt del Voluntariat (Cases d'en Puig, plaça de l'Agricultura 4) físicament o a través del telèfon 93.379.00.50 ext. 5600 o a través del mail voluntariat@elprat.cat 

Fitxes relacionades

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.

Projectes de voluntariat al Prat

Construïm una societat millor a través del voluntariat!