Esteu aquí

La ciutadania del Prat surt al carrer per condemnar l’assassinat homòfob de Samuel Luiz

TEMES: Persones,LGBTI
Tags: lgtbi

dimarts, 6 juliol, 2021 - 11:45

El dilluns 5 de juliol més d’un centenar de persones es van congregar a la plaça de la Vila per condemnar l’assassinat homòfob de Samuel Luiz Muñiz a la Corunya i també en senyal de rebuig per les darreres accions violentes contra el col·lectiu LGTBI.

L’acte de concentració va estar presidit per la bandera LGTBI, acompanyada de diferents rams de flors que la ciutadania va portar per retre honor al jove Samuel Luiz. Les persones assistents van guardar cinc minuts de silenci que van culminar amb un llarg i fort aplaudiment, en una plaça on la tristor i la ràbia era visible a les cares de les ciutadanes i ciutadans allà presents.

La concentració va ser convocada per l’entitat LGTBI Pota Blava i va comptar amb el suport del programa de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament, d’altres entitats pratenques, dels i les membres de la Taula LGTBIQ+, de col·lectius feministes i també de diferents partits polítics de la ciutat.

Servei d’Atenció Integral

El Prat és una ciutat diversa i compromesa i per això compta amb el Servei d’atenció Integral (SAI). Un servei d’informació i acompanyament per a persones i entitats que té per objectiu sensibilitzar  i treballar la diversitat d’orientació sexual, afectiva i de gènere i prevenir LGBTifòbia.

El servei s’ofereix a les Cases d'en Puig (pl. Agricultura, 4) i per accedir-hi cal demanar cita prèvia, per telèfon al 93 379 00 50 ext. 5600, o per correu a  siad@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...