Esteu aquí

La ciutadania del Prat surt al carrer per condemnar l’assassinat homòfob de Samuel Luiz

TEMES: Persones,LGBTI
Tags: lgtbi

dimarts, 6 juliol, 2021 - 11:45

El dilluns 5 de juliol més d’un centenar de persones es van congregar a la plaça de la Vila per condemnar l’assassinat homòfob de Samuel Luiz Muñiz a la Corunya i també en senyal de rebuig per les darreres accions violentes contra el col·lectiu LGTBI.

L’acte de concentració va estar presidit per la bandera LGTBI, acompanyada de diferents rams de flors que la ciutadania va portar per retre honor al jove Samuel Luiz. Les persones assistents van guardar cinc minuts de silenci que van culminar amb un llarg i fort aplaudiment, en una plaça on la tristor i la ràbia era visible a les cares de les ciutadanes i ciutadans allà presents.

La concentració va ser convocada per l’entitat LGTBI Pota Blava i va comptar amb el suport del programa de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament, d’altres entitats pratenques, dels i les membres de la Taula LGTBIQ+, de col·lectius feministes i també de diferents partits polítics de la ciutat.

Servei d’Atenció Integral

El Prat és una ciutat diversa i compromesa i per això compta amb el Servei d’atenció Integral (SAI). Un servei d’informació i acompanyament per a persones i entitats que té per objectiu sensibilitzar  i treballar la diversitat d’orientació sexual, afectiva i de gènere i prevenir LGBTifòbia.

El servei s’ofereix a les Cases d'en Puig (pl. Agricultura, 4) i per accedir-hi cal demanar cita prèvia, per telèfon al 93 379 00 50 ext. 5600, o per correu a  siad@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...